Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Biraz daha şakaklara kır düşmesi lazım değil mi Cihan abi. Beyazlatayım azcık saçları sonra alayım birtane GS
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Ruhum kısrak bedenim kağnı oldugunda
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(08-03-2012, 12:56 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ruhum kısrak bedenim kağnı oldugunda
Bu sözü bir yere not alayım :):)
Yorumları: 13
Konuları: 1
Ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi..
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
1000cc: hızlı yaşa genç öl ,cesedin yakışıklı olsun
Yorumları: 78
Konuları: 12
Rep Puanı:
0
al bir de buradan yak :))
s1000rr ne hayabusa ne başkası
http://www.youtube.com/watch?v=zhf_mSzQvYQ
2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....
yamaha fazer s2 :))
Yorumları: 326
Konuları: 14
Adam bmw arabayı son cümlelerinde yerin dibine batırdı ''televizyonu şahine bile takıyorlar'' :D . Bence motor ağır basmış sonuçta herkes araba kullanır ama herkes motosiklet kullanamaz...
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(08-05-2012, 07:39 AM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adam bmw arabayı son cümlelerinde yerin dibine batırdı ''televizyonu şahine bile takıyorlar'' :D . Bence motor ağır basmış sonuçta herkes araba kullanır ama herkes motosiklet kullanamaz...
Aslında böyle bir kıyaslama yapması bile hata :] elme armut kıyaslaması gibi olmuş. Ben nerde sport lüks bir araç görsem bebişin arabasıda güzelmiş diyip devam ediyorum. Neden böyle birşey yaptığımı sorarsanız mesele şu;
Biz motorcu milleti motosikletimizi kendi kazandığımız parayla alan insanlarız, hiç birimizin ailesi '' olum al şu parayı git kendine güzel bir motosiklet al demez'' aksine almaya engel olur. İşte bizim farkmız bu saaten sonra başlıyor kıyaslamaya bile gerek yok bebişle benim altımdaki motosikleti.
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
aslında beni en çok şaşırtan bu kadar pahalı motorsiklet satılan ülkemizde , şampiyon yarışçıların çıkması , sanırım millet olarak motorsporlarına doğuştan yeteneğimiz var :tamam: