Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
hayabusa son noktayı gene koymuş ötesi yok gibi...ama enduro olarakta multistratayı herzamanki gibi tek geçerim çok keyifli bir fuardı...
i am professional motocross driver..
Yorumları: 23
Konuları: 3
fotoları cekenlerın ellerıne saglıuk (: muthıs motorlar varmıs ya kacdı :(
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
abi ne yaptınız siz böyle yaaa fuarın benim için hiçbir önemi kalmadı :( gitmesemde olur artık:boks::kızgın:
Yorumları: 190
Konuları: 8
ben ilk gün gitmiştim ducati diavel yoktu üstelik bot ve pantolon alacaktım bulamadım :)
sonra one minute, bidahada gelmem dedim çıktım...
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
ne gündü be bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarra teşekkürler. başkan bana 1200 gs al nasıl bakmışım ya:delü:
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(02-28-2011, 07:05 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (02-27-2011, 08:59 PM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne gündü be bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarra teşekkürler. başkan bana 1200 gs al nasıl bakmışım ya:delü:
kaçtane istiyon :]
Herkese çok teşekkürler.. güzel bir fuar oldu sayenizde..
Herkese teşkkür gerçekten çoook eğlendim ve yoruldum:P
Başkanım elini bulaştırmışken banada 3 adet (Emrullah ve Gökhan arkdaşlarımızada) R6 rica etsem, kabalık etmiş olutmuyum:]
(Son Düzenleme: 02-28-2011, 08:28 AM, Düzenleyen:
MaRaNtZz.)
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Gerçekten güzel bir gündü ayak topuklarım akşam eve gittiğimde bir güzel sövdü bana:]
Pazar son gün olduğu için gerçekten çok kalabalık oluyor artık pazar günleri gitmem, mümkünse hafta içi gideceğim.
Harley Davidson standında görevliye az kala dalıyordum, zor tuttum kendimi. ( Harley davidsona olan sempatim bu herif yüzünden tamamen uçtu gitti :sinirli: )
Gelen herkese canı gönülden teşekkür ederim:çiçek:
Manken resimleri neden yok :.(