12-23-2013, 01:00 PM
GMK YILBAŞI BALOSU 2014 !
12-23-2013, 03:01 PM
Bu Rus'ların eski takvime göre kutladıkları bir yılbaşı daha var (13 Ocak).
Vakti olan arkadaşlara o tarihte, yollarını o taraflara bir yere düşürmelerini öneririm.
1 Ocak'ta ВИА-ГРА 'nın sahne fiyatları çok yüksek olabilir.
Yani Mehmet Abi, ayakkabı kutularını, para sayma makinanı yanına alarak git derim.
Vakti olan arkadaşlara o tarihte, yollarını o taraflara bir yere düşürmelerini öneririm.
Yani Mehmet Abi, ayakkabı kutularını, para sayma makinanı yanına alarak git derim.
12-23-2013, 03:09 PM
(12-23-2013, 12:42 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin altında motorları var. Suyu membasından içmek varken, sucudan damacana bekliyorsunuz.
Yılbaşında olmaz tabii ama, baharda motorların yağını suyunu koyalım, düşelim yollara derim.
Ne de olsa, en güzeli suyu membasından içmek, meyveyi dalından koparıp yemek :))))
Bunu kaydediyorum, nişanlandığında aynılarını sana söyleyeceğim Can :duello:
12-23-2013, 03:37 PM
(12-23-2013, 03:01 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Rus'ların eski takvime göre kutladıkları bir yılbaşı daha var (13 Ocak).
Kiminin parası, kiminin duvası.
2014 uzun yol rotası yavaş yavaş belirmeye başladı.
Gebze-Trabzon
Trabzon-Soçi (Gemi ile)
Kuzeye, hep kuzeye......
Dönüş; bakarız :]
Leynnnnn, GMK yılbaşı konusunu kaynattırmayın bana.
12-23-2013, 04:13 PM
(12-23-2013, 03:09 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-23-2013, 12:42 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin altında motorları var. Suyu membasından içmek varken, sucudan damacana bekliyorsunuz.
Yılbaşında olmaz tabii ama, baharda motorların yağını suyunu koyalım, düşelim yollara derim.
Ne de olsa, en güzeli suyu membasından içmek, meyveyi dalından koparıp yemek :))))
Valla ben Rus ile evlilik yapmayı da düşünüyorum. Eğer mümkün olursa, iltifat etmiş olacaksın ... Lütfen söylemekte tereddüt etme )))
12-23-2013, 09:28 PM
(12-23-2013, 04:13 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-23-2013, 03:09 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-23-2013, 12:42 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin altında motorları var. Suyu membasından içmek varken, sucudan damacana bekliyorsunuz.
Valla ben Rus ile evlilik yapmayı da düşünüyorum. Eğer mümkün olursa, iltifat etmiş olacaksın ... Lütfen söylemekte tereddüt etme )))
Bunu da kaydettim :kötüadam:
12-24-2013, 08:15 AM
(12-23-2013, 12:42 PM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin altında motorları var. Suyu membasından içmek varken, sucudan damacana bekliyorsunuz.
Bu adam bizim başımıza bela olur ...
: ))
12-29-2013, 05:17 PM
Kravat takacakmıyız.
Kırmızı pantalon serbest mi???
Kırmızı pantalon serbest mi???
12-29-2013, 05:49 PM
O gece aranızda olmayı gerçekten çok isterdim :(
Diğerleri ßir Yere Gitmek İçin Araba Kullanırken,
ßizler Motorsiklet Kullanmak İçin ßir Yerlere Gideriz..
İşte Aramızdaki En ßüyük Fark ßu !..
MoToRsİkLeTLeRi FaRk Edİn !......
« Önceki Konu | Sonraki Konu »