Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kan Grupları

Arkadaşlar bunu da bir eksiklik olarak görüyorum ve İhtiyaç halinde tek listeden bakmak daha kolay ve ulaşılır. Herkes hem fikir ise duyanlar duymayanlara ileterek kan gruplarının yazılmasını rica ediyorum.

B Rh +
Caner Demiroğlu
Murat Deliahmet

A Rh +
Muhittin Şentürk
Erkan Özdemir
Alper Şensöz
Seçkin Tunalı

A Rh -
Barış Bal

0 Rh +
Ümit Binici
Ersin Özdaş
Fatih Öztürk

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara

Güzel bir konu olmuş konuna rep veriyorum bu arada benimkisi Arh(+)

Hayat olduğun yerde...
Ara

Bence de faydalı bir başlık benim ki 0 Rh(+). Rep vererek caner arkadaşımızı desteklediği için ben de muhittin arkadaşımıza rep veriyorum ::)) Tebrikler beyler.

"Zaman sessiz bir testeredir." Immanuel Kant
Ara

Caner Olması gereken bir başlık.
90 Kişiilik Toplu liste var elimde. sahiplerine sormadan paylaşmak doğru olur mu bilmem o yüzden paylaşmıyorum. 
Forum yönetiminde bu tür bir liste olması lazım diye biliyorum.

Ersin Özdaş 
0 Rh (+)

Caner'i desteklemek için rep veren Muhittin'i desteklediğinden dolayı Ümit'e de ben rep veriyorum.
Ara

Kan grupları başlığı faydalı olacaktır mutlaka.
Ek olarak kişi profilinde rozetlerin olduğu alanda yada rep puanı altında görünür şekilde olmasıda iyi olur.
Tabi yönetimde ihtiyaç durumunda liste halinde olması çok daha faydalı olacaktır.
Arkadaşlar resmen rep saadet zinciri kurmuşsunuz. Herkez repliyo replerde şike var.  :hö:
A rh +

Ara

(10-10-2016, 11:06 PM)erkanzdemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kan grupları başlığı faydalı olacaktır mutlaka.
Ek olarak kişi profilinde rozetlerin olduğu alanda yada rep puanı altında görünür şekilde olmasıda iyi olur.
Tabi yönetimde ihtiyaç durumunda liste halinde olması çok daha faydalı olacaktır.
Arkadaşlar resmen rep saadet zinciri kurmuşsunuz. Herkez repliyo replerde şike var.  :hö:
A rh +

Külliyen yalan... Emek Karşılığı Onlar :)
Ara

GRUP SİTESİNDE OLMASI GEREKEN LİSTE  0 Rh (+)
Ara

Bu liste tabi ki forumda var. Ama herkesin görmesi ve acil durumda ulaşması fikri de mantıklı :tamam:

Rep rh(+)

A

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

A rh + 

Güzel başlık Cano

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

B Rh+   

Güzel düşünmüşsün Caner , bravo.

160711104912_imza3.JPG
Ara