Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yardım !!

(04-17-2011, 10:50 AM)SinopeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  muayne en basıtı :) yakın bı arkadasım var muayne ıstasyonunda gel hemen hallederız dedı bı ugrayıcam yanına ondan sonra ozgurum :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin uğur kazasız belasız birlikte uzzuuuuunnn km ler yaparız inşallahhh yeni makinan hayırlı olsun .

Baklava ayrımı yapmıyoruz NEYLİ OLSA YERİZ:yemek::))

hayırlı olsun hangi motoru aldın?
Ara

Aslında centerda calısıyorum =) ve o kadar yogunumkı yenede gelemıyorum cunku magazada carsanba gunlerı hepp tek kalıyorum :( ama ayarlıyıcam kesınlıkle ılk toplantıda aranızdayım işallh :)

3 ay once almısdım mevlut honda cbr 600 f 98 model bıraz bakımsız adam etmeye calısıyorum. komple motor geldı bıde grenajları gelsem tamam olucak :)
Ara

(04-17-2011, 08:05 PM)SinopeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Aslında centerda calısıyorum =) ve o kadar yogunumkı yenede gelemıyorum cunku magazada carsanba gunlerı hepp tek kalıyorum :( ama ayarlıyıcam kesınlıkle ılk toplantıda aranızdayım işallh :)

Hangi mağaza.. biz gelelim :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hisar - Tefal Beklerım :) başkanım herkes gelebılır kımse cekınmesın :D
Ara

Uğur hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle, :tamam:
Ara

Teşekkurler işallh kasasız belasız kullanmayı dusunuyorum ama dusunmekle olmuyo :)
Ara

(04-18-2011, 11:25 AM)SinopeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Teşekkurler işallh kasasız belasız kullanmayı dusunuyorum ama dusunmekle olmuyo :)

Uğur doğru, düşünmekle olmuyor. Önemli olan önlem almak. Motosiklet sürüşünde tecrüben ve aldığın eğitimler neler. Şu ana kadar kaç kilometre yaptın. Biraz bu konularda bilgi verirsen GMK sana daha çok yardımcı olabilecektir.
Ara

Motosiklet tecruben yaklasık 6 yıldır var abi ama 2 yıl once kotu kaza yaptım benı gormeyen bı surucu yuzune motorum perte cıkdı bende 1 ay mumya gıbı gezdım sonra pek bınmedım sımdı tekrar basladım ama eskısı gıbı serı ve atık dıyılım bazı seylerden cekınıyorum kaza bıraz benı bozmus yenı yenı anlıyorum :( .
Ara

(04-18-2011, 03:23 PM)SinopeX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Motosiklet tecruben yaklasık 6 yıldır var abi ama 2 yıl once kotu kaza yaptım benı gormeyen bı surucu yuzune motorum perte cıkdı bende 1 ay mumya gıbı gezdım sonra pek bınmedım sımdı tekrar basladım ama eskısı gıbı serı ve atık dıyılım bazı seylerden cekınıyorum kaza bıraz benı bozmus yenı yenı anlıyorum :( .

Geçmiş olsun. Zaten en büyük derdimiz görünmemek değilmi. Kazaya karışan diğer araç sahibinin ilk söylediği şey bu "görmedim". Bizi görmüyorlarsa görünmeye çalışacağız. Seri ve atik olman o kadar önemli değil önemli olan hala sürmek istemen ve şimdi daha dikkatli olmaya çalışman. Kötü bir kaza fakat belki sana olumlu kattığı bu olabilir. Bazı şeylerden çekinmen bence faydalı. Çekinmemen kötü zaten. Hepimiz her sürüşte her zaman bazı şeylerden oldukça çekiniyoruz zaten.
Neyse eskiyi bırak ve en kısa zamanda katıl sürüşlere. Mayıs ayı içinde bir güvenli sürüş eğitimi var. Mutlaka katılmanı isterim.

Ara