Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bursa Enduro Motosiklet Festivali Haritası

Akşam çıkmak vakit açısından mantıklı fakat amaç keyif alarak doğanın içinden yol almaksa bence cumartesi gün doğumunda yola çıkmak daha uygun. En azından gün doğumunda yalova da olup yolun geri kalanını gündüz gözüyle gitmek.
Ara

Mehmet Abi dün yollara bende göz attım ....şöye bir karar verdim...
Çanta bağlayamadığım dragstarımın arkasına Aprilla bağlayacağım...Bursaya kadar dragstar ile - sonrasını aprilla ile devam edeceğim....
: )))

ha birde ben gps kullanmadan tamamen tahmini (Ercanın tabela önünde olan pozundaki köy km lerinden hesapla) başka biyere çıktım...

grecik.jpg
Ara

gidince görürsünüz neresi olduğunu :delü:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

nereye gideceğini önceden bilmek faydalı bişeydir...

zaman kaybını boşuna yol yapmayı engeller (bkz.Sekapark)

sağdaki mi ? soldaki mi ?
Ara

Valla benim gözler akşam ve karanlıkta çok iyi görmüyor.
Akşam yola çıktığımda önde giden arabanın sağ ve sol farlarını bizim erdem ve hamit zannediyorum bazen:] umarım birgün aralarına girmeye çalışmam:]

Erdo cuma günü gelir sende kalırım sabahtan yola cıkarız beraber :] kendi kendimi de davet ettim :utan:
Ara

Erdo ya.. kendine bir playstation3 al da arada gelip oynayalım sizin evde :delü:

DijitalTurk Toplu.Biz

Sayın başkanım ve Cuma akşam yola çıkacaklar, kaçta yola çıkacaksınız?
Erdem haklı, olay keyif işi. Yol 150Km. (bence fazlası var) dur kalk yeme içme 3 saat sürer. Karanlıkta gitmek hele orada karanlıkta çadır kur yerleş falan. Mantıklımı? Gelin Cumartesi çok erken çıkalım derim. Hep beraber olalım.
Eğer bir grupsak niçin bu kadar parçalanıyoruz.

Ara

öncelikle uzun gezilerde kalabalık gitmek trafik güvenliği açısından sakıncalı..

ayrıca cumartesi yola çıkarsak yolda geçen zaman , oraya vardığınızda çadır kurma işlemi , ortamı tanıma ve artı olarak yol yorgunluğu cumartesinin büyük bir kısmını götürecek bu süreci cuma akşamından tamamlayıp cumartesiyi dolu dolu ve zinde yaşamak için cuma akşamından çıkacağız.

evet gece kullanmak gündüzden daha dikkat ister ama aldığınız keyif aynıdır arkadaşlar, bu deneyimi daha önce bizimle paylaşmamış arkadaşları cuma akşamı bekleriz :tamam: :çiçek: :kalp: Gmk

Cihan abi henüz saati belirlemedik ama 18:00 civarları olabilir.. daha sonra bildireceğim..

DijitalTurk Toplu.Biz

Mehmet Abi iyi bir ikili olacağız ...inanıyorum ben buna...

:kalp::kalp:
Ara

(05-13-2011, 10:04 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Mehmet Abi iyi bir ikili olacağız ...inanıyorum ben buna...

:kalp::kalp:

Bir de Yusuf var artçı :]

DijitalTurk Toplu.Biz