Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gündemden üzücü bir kaza haberi
Sad 

OMM forum haberleri vasıtasıyla haberim olan bir haberi paylaşmak istedim.

Medyanın abarttığına dair görüşler var. Deneme sürüşünde görgü tanıkları artçının ellerinin aşagı dogru düştugunu soylemısler. Durum her ne olursa olsun sonu ölümle sonuçlanan bir kaza.. allah rahmet eylesin . Aşlesine sabırlar versin.

İzmir'de deneme sürüşüne çıktığı motosikletten düşerek hayatını kaybeden Ece Yüzbaşı (20), gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın cenazesi henüz 1.5 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği anne ve babasının yanına defnedildi.
Hayalini kurduğu motosikletle çıktığı deneme sürüşünde can veren Ece Yüzbaşı için Menemen ilçesi Mahkeme Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.
Geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde İzmir - Manisa yolunda meydana gelen kazada, Ege Üniversitesi Felsefe bölümü 3.'ncü sınıf öğrencisi Ece Yüzbaşı, Serkan Kirtil (29) yönetimindeki 34 HHL 16 plakalı motosikletin arka koltuğundan yola düştü. Ağır yaralanan Ece Yüzbaşı, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı kurtulan Serkan Kirtil ise hastanede tedavi altına alındı.
Kazada her iki gencin de kasklarının takılı olduğu da ortaya çıktı. Ece Yüzbaşı'nın ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan motosikletin sürücüsü Serkan Kirtil, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Artçılı kullanımlara özellikle çok dikkat edelim ve her binmek isteyeni arkamıza almayalım. Alacaksakta öncelikle 5 dakika bile olsa kısa bir eğitim verelim.
Ara

evet yaa bunu cumartesi gazete de okudum çok üzüldüm içim yandı resmen..Ailesine sabır diliyorum..hepimizin başısağolsun...

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

sabah sabah okuduğum ilk haber oldu , Allah ailesine sabır versin.

Çok üzücü bir durum.

Arçılık sürücülük kadar tecrübe gerektirir bence.
Artçı alırken 2 değil 4 düşnün ve daha dikkatli olun lütfen.
Ara

Allah ailesine sabırlar versin, üzücü bir durum.
Ara

üzücü bir son allah sevenlerine sabırlar versin. bahsettiğiniz gibi arkadaşlar hakikaten artçılar için çok dikkat edilmesi gerekiyor çünki bizlerde en sevdiğimiz değer verdiğimiz insanları artçı olarak taşıyoruz.:bye:
Ara

Kötü bir olay allah ramet eylesin. İsmail abi yazdıklarına katılıyorum Allah esirgesin düşünmesi bile fena.