Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Köprü oto yol geçişlerinde dikkat

http://video.ntvmsnbc.com/kacak-gecise-izin-yok.html
Ara

bizdede var Bantlı geciş Sistemini kullanan arkadaşlar ????

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(04-08-2012, 06:51 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bizdede var Bantlı geciş Sistemini kullanan arkadaşlar ????

Biliyorum ve bu konuda haklı çıkışlarımızda olsa bize yakışmıyor diyorum.
Ara

hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.
Ara

Eski KGS ile geçişe devam ediyoruz bu durumda :]

(04-08-2012, 09:40 PM)mesutkaraaslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.

Mesut bu konuda haklısın kurye olarak çalışan motorize ekipler günde 4 sefer köprüden geçtiğini düşünürseniz ve geçişlerde araç ücreti ödediklerinde rakamlar oldukça yüksek oluyor. Motorlar için özel bir indirim uygulanmalı nasıl bir kamyon ile taksi aynı ücrete tabi değillerse motor içinde ayrı bir uygulama olması şart :tamam:
Ara

:nanik:

Seyfo benim KGS yi sana veririm istersen :superman:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(04-09-2012, 05:55 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Eski KGS ile geçişe devam ediyoruz bu durumda :]

(04-08-2012, 09:40 PM)mesutkaraaslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.

Mesut bu konuda haklısın kurye olarak çalışan motorize ekipler günde 4 sefer köprüden geçtiğini düşünürseniz ve geçişlerde araç ücreti ödediklerinde rakamlar oldukça yüksek oluyor. Motorlar için özel bir indirim uygulanmalı nasıl bir kamyon ile taksi aynı ücrete tabi değillerse motor içinde ayrı bir uygulama olması şart :tamam:

Ben KGS mi bulamıyorumm
Ara