04-08-2012, 06:07 PM
Köprü oto yol geçişlerinde dikkat
04-08-2012, 07:15 PM
04-08-2012, 09:40 PM
hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.
04-09-2012, 05:55 AM
Eski KGS ile geçişe devam ediyoruz bu durumda :]
Mesut bu konuda haklısın kurye olarak çalışan motorize ekipler günde 4 sefer köprüden geçtiğini düşünürseniz ve geçişlerde araç ücreti ödediklerinde rakamlar oldukça yüksek oluyor. Motorlar için özel bir indirim uygulanmalı nasıl bir kamyon ile taksi aynı ücrete tabi değillerse motor içinde ayrı bir uygulama olması şart :tamam:
(04-08-2012, 09:40 PM)mesutkaraaslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.
Mesut bu konuda haklısın kurye olarak çalışan motorize ekipler günde 4 sefer köprüden geçtiğini düşünürseniz ve geçişlerde araç ücreti ödediklerinde rakamlar oldukça yüksek oluyor. Motorlar için özel bir indirim uygulanmalı nasıl bir kamyon ile taksi aynı ücrete tabi değillerse motor içinde ayrı bir uygulama olması şart :tamam:
04-09-2012, 06:50 AM
:nanik:
Seyfo benim KGS yi sana veririm istersen :superman:
Seyfo benim KGS yi sana veririm istersen :superman:
04-09-2012, 08:48 AM
(04-09-2012, 05:55 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski KGS ile geçişe devam ediyoruz bu durumda :]
(04-08-2012, 09:40 PM)mesutkaraaslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hem cihan abi haklı hemde görevini yapan polis ekipleri haklı. bi motosikletten fazla ücret alınıyo. özelliklede kurya işinde calısan arkadaslarımıza bu ücretler fazla geliyo. yetkililerin bu konuda birşeyler yapması gerekiyor.
Ben KGS mi bulamıyorumm
« Önceki Konu | Sonraki Konu »