Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

250 cc lik temiz bir makine

250 cc lik 2010 ve üstü model honda veya ninja arıyorum
Ara

sanırım zamanlamayı yanlış yaptın. 1 ay önce gerçekten neredeyse sıfırından farksız 2 motor vardı, kısmet değilmiş umarım bulursun istediğin makinayı
Ara

Motosikletimi satıp CC yükselticem. CBR 250 R ımı satıyorum. Şu an 3700 km de sıfır aldım aksesurlarınıda eklettim. Arayın görüşelim 0 532 695 30 46 numaram bu ismim Harun herekeden.
Ara

Harun Merhaba,
Öncelikle Ocak ayında üye olmuşsun ve şu ana kadar kendini tanıtmamışsın ve ortada ticari bir durum sözkonusu olduğunda merhaba bile demeden motosikletimi satıyorum diye mesaj yazıyosun. Alım satım için birbirimizi haberdar edeceğimiz başlıklar mevcut ve tabiki olacak ama öncelikle bir merhaba demen daha uygun olurdu. Burası ticari bir siteden çok motosiklet adına yapılan bilgi ve diğer güzel paylaşımlarımı yaptığımız bir forum.
Ara

Ah be kardeş 1 ay önce olsaydı süper motor alaktın 1 ay önce satmışım çiziği yoktu bilen bilir zaten makinamı nasıl kullandığımı
Ara

Gebzede bir tane var. motor şu anda yatıyor. 11000 km de. Yeşil renkte. Modelini bilmiyorum. Ama motor temize benziyor. Sahibi şu an yurt dışında. almayı düşünürseniz tel numarasını varebilirim.

(04-29-2012, 06:44 PM)leather_engineer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Gebzede bir tane var. motor şu anda yatıyor. 11000 km de. Yeşil renkte. Modelini bilmiyorum. Ama motor temize benziyor. Sahibi şu an yurt dışında. almayı düşünürseniz tel numarasını varebilirim.

Mümin düşünen bir arkadaşım var almamışsa sana ulaşayım bakalım bizde :tamam:
Ara

Merhabalar Dostlar
Mevlüt kısmet değilmiş hocam üzüldüm iyi olurdu hem yakın oturuyorduk

Olur hocam numarasını verin ben ararım umarım iyi bir motor alırız
Ara