Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

YANLIZLIK

Gebze'de soğuk bir kış günüydü,
ara karanlık sokakta bir motor servis önünde boynu bükük sahibi tarafından terkedilmiş bekliyordu.
Herkesin yanından geçerken "zavallı motor seni ne hale getirmişler.. o zalim sahibin senin turuncu kirpiklerini nasıl kıymışta kırmış" diyerek konuşup yollarına devam ediyorlardı.
O soğuk akşamda motor boynunu bükmüş ..iç geçirerek "ah beni dün görecektiniz küheylan gibiydim.. hiç yerimde duramıyordum çamur ,toprak,su demeden kendimi bir oyana bir buyana savuruyordum " der gibi kendisine bakanlara cevap vermek istiyordu..
O terkedilmişlik ,o yanlızlık,o çaresizlik hiç bir motor arkadaşının başına gelmemesi için motorların tanrısı CHOOPER' a yalvarıyordu.
Olsun varsın ufak şeylerdi bunlar onun için sahibini bugüne kadar hiç üzmemişti.
Birgün sonra sahibi gelip onu alacak ve tekrar o özlediği yollara yine düşecekti nede olsa o bir BMW' di.............

Geçmiş olsun Mehmet Bey motorunuzu bu akşam Hayrettin'in orada görünce dillendireyim dedim..

Birde espiri yaptık ..hani köfteler tam pişmemiş demiştiniz ya Etler'de bir sorun olmasın bu şahlanışta...Ah

Ara

Hayırdır Şener abi senin ne işin vardı bakalım Hayrettin ustanın orada Bn

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

bujiiiiiiii + tekerlekteki km bilmemnesini değiştirdimde Bi
Hayrettiden öneriler:
1 Bisan lifan 250
2 Keeway
3 regal raptor
4 kanuni caracal
aynen kafa çorba
Ara

yooooook olmaz , ben bi göreyim hayrettin ustayı Ah

DijitalTurk Toplu.Biz

mağdurum da mağdurum MAĞDURUM DA MAĞDURUM..

Cooperım da chaperım .. Cooperım da chaperım .. ChChCh
Ara

(01-03-2011, 05:44 PM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Gebze'de soğuk bir kış günüydü,
ara karanlık sokakta bir motor servis önünde boynu bükük sahibi tarafından terkedilmiş bekliyordu.
Herkesin yanından geçerken "zavallı motor seni ne hale getirmişler.. o zalim sahibin senin turuncu kirpiklerini nasıl kıymışta kırmış" diyerek konuşup yollarına devam ediyorlardı.
O soğuk akşamda motor boynunu bükmüş ..iç geçirerek "ah beni dün görecektiniz küheylan gibiydim.. hiç yerimde duramıyordum çamur ,toprak,su demeden kendimi bir oyana bir buyana savuruyordum " der gibi kendisine bakanlara cevap vermek istiyordu..
O terkedilmişlik ,o yanlızlık,o çaresizlik hiç bir motor arkadaşının başına gelmemesi için motorların tanrısı CHOOPER' a yalvarıyordu.
Olsun varsın ufak şeylerdi bunlar onun için sahibini bugüne kadar hiç üzmemişti.
Birgün sonra sahibi gelip onu alacak ve tekrar o özlediği yollara yine düşecekti nede olsa o bir BMW' di.............

Geçmiş olsun Mehmet Bey motorunuzu bu akşam Hayrettin'in orada görünce dillendireyim dedim..

Birde espiri yaptık ..hani köfteler tam pişmemiş demiştiniz ya Etler'de bir sorun olmasın bu şahlanışta...Ah

HARİKA
Bayıldım.

Ben de öyle düşünüyorum. Et böyle yaptı beni.
Şimdi ben işin aslını size anlatayım.
Benim maviş ile çamurda dolaşıyorduk. Ben biraz dizginleri fazla sıkmışım, benimkisi şahlanıverdi.
Bu arada sendeleyerek yere düştük. İki küpesi de (sinyaller) bu esnada zarar görmüş. Ben de Seyise (Hayrettin) bıraktım mavişi.
Benimkine 2 yeni küpe takacaklar.AyAy

"motorların tanrısı CHOOPER' a yalvarıyordu"
Benimkisi tek tanrılı değil, çok tanrılıdır.
Buna rağmen taptığı tanrılar arasında Choper diye bir tanrı yoktur. AqAq

Ara

:vov: Enduronun düştüğü durumda chopper ne eylesin :F:

DijitalTurk Toplu.Biz

Chooper efendidir Ax
Chooper uysaldır :sleepy:
Chooper itaatkardır Ay
Chooper munistir Ah
Chooper ağır ağabeydir Selam1
kısacası Chooper motor gibi motordur.. Ch
Ara

Chooper

Yani

Choopar

Yani

ŞOPAR :P::P:
Ara

chooper (şopar) doğuştan çeliklenmiştir demek gerekli herhalde malum şopar'larda öyle değilmi..ChBiAyBa
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi