Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Arkadaşlar birkaç gündür kendi kendine birşey yapmaya çalışan salak ve bilimum aptal isimleri hakeden bir sahış ( kendisi bu foruma üye ama kim bilemiyorum, belki delikanlı olurda çıkar karşıma) özellikle burdaki sıkı sohbetim olan insanlara beni tanıyıp tanımadığını sorarak benle ilgili bi takım amaçsız girişimlerde bulunmak istiyor.
Burdanda sesleniyorum çık karşıma alayım boyunun ölçüsünü. Saklambaç oynama. Kimseden çekincem olmadığını daha önce de soylemiştim. umarım cesaret ederde çıkarsın.
Not: Özellikle forumdan arkadaşlarıma yazdıgından konuyu buraya taşımam gerekti. Bulmam yakındır.
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Erdem kim oldugunu bulursan bizde mudahele ederiz..
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
:höyt: forum görevlileri neredesiniz
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Murat abi forumla alakası, sadece burdaki bazı arkadaşlarıma facebook'dan yazması ve rahatsızlık vermesi.
Sizinde bilginiz olması açısından yazıyorum. Yoksa kendi kendine abuk subuk çabalar içinde olan bir şahıs.
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Konu hakkında bir çalışma yaptım belli isimleri Takibi için Savcılığa ulaştırdım, kimse bu gibi girişimlerin lafta kalacağını sanmasın Emniyet güçlerimiz gerekli müdahaleyi yapacaklardır.
Herkese iyi günler dilerim...
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
arkadaş sende çok yakışıklısın bee....
bu tür gizli hayranların...sapıklarının olması çok doğal...
: )))
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(09-18-2012, 07:33 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09-18-2012, 06:46 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu hakkında bir çalışma yaptım belli isimleri Takibi için Savcılığa ulaştırdım, kimse bu gibi girişimlerin lafta kalacağını sanmasın Emniyet güçlerimiz gerekli müdahaleyi yapacaklardır.
Herkese iyi günler dilerim...
oharas :]
Abi bu gibi işler benim uzmanlık alanım ;)