Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Forum sapığı

Arkadaşlar birkaç gündür kendi kendine birşey yapmaya çalışan salak ve bilimum aptal isimleri hakeden bir sahış ( kendisi bu foruma üye ama kim bilemiyorum, belki delikanlı olurda çıkar karşıma) özellikle burdaki sıkı sohbetim olan insanlara beni tanıyıp tanımadığını sorarak benle ilgili bi takım amaçsız girişimlerde bulunmak istiyor.

Burdanda sesleniyorum çık karşıma alayım boyunun ölçüsünü. Saklambaç oynama. Kimseden çekincem olmadığını daha önce de soylemiştim. umarım cesaret ederde çıkarsın.

Not: Özellikle forumdan arkadaşlarıma yazdıgından konuyu buraya taşımam gerekti. Bulmam yakındır.
Ara

Erdem kim oldugunu bulursan bizde mudahele ederiz..

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

:höyt: forum görevlileri neredesiniz
Ara

Murat abi forumla alakası, sadece burdaki bazı arkadaşlarıma facebook'dan yazması ve rahatsızlık vermesi.

Sizinde bilginiz olması açısından yazıyorum. Yoksa kendi kendine abuk subuk çabalar içinde olan bir şahıs.
Ara

Konu hakkında bir çalışma yaptım belli isimleri Takibi için Savcılığa ulaştırdım, kimse bu gibi girişimlerin lafta kalacağını sanmasın Emniyet güçlerimiz gerekli müdahaleyi yapacaklardır.

Herkese iyi günler dilerim...
Ara

(09-18-2012, 06:46 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Konu hakkında bir çalışma yaptım belli isimleri Takibi için Savcılığa ulaştırdım, kimse bu gibi girişimlerin lafta kalacağını sanmasın Emniyet güçlerimiz gerekli müdahaleyi yapacaklardır.

oharas :]
Ara

arkadaş sende çok yakışıklısın bee....

bu tür gizli hayranların...sapıklarının olması çok doğal...

: )))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(09-18-2012, 07:33 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(09-18-2012, 06:46 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Konu hakkında bir çalışma yaptım belli isimleri Takibi için Savcılığa ulaştırdım, kimse bu gibi girişimlerin lafta kalacağını sanmasın Emniyet güçlerimiz gerekli müdahaleyi yapacaklardır.

oharas :]

Abi bu gibi işler benim uzmanlık alanım ;)
Ara

Forum görevlisi iş başında :alkış::alkış:

160711104912_imza3.JPG
Ara

(09-18-2012, 07:50 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  arkadaş sende çok yakışıklısın bee....

bu tür gizli hayranların...sapıklarının olması çok doğal...

: )))

Bende konuyu okuyunca direk aklıma aynı muhabbet geldi..
Gizli bir hayranın olmasın Erdo.. :]
Ara