Yorumları: 52
Konuları: 5
Rep Puanı:
0
Merhaba arkadaşlar.
Yakın zamanda bir 2011 model bir CBF 600 almak gibi bir fikre kaptırdım kendimi. Bu motosiklet üzerinde deneyimi olanlar fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. Motosikleti şu zamana kadar kullandığım gibi daha çok tatil günlerinde yağmurun yağışın mümkün olduğunca az olduğu zamanlarda şehir trafiğinden uzak asfalt yollarda kullanmayı planlıyorum. Şu zamana kadar bu modeli tecrübe etme şansına sahip olamadım ama nedense bir şey sürekli bu motosikleti almam konusunda beni dürtüyor hayırlara gelsin bakalım. :]
No one lives forever...
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Aramızda cbf 600 kullanıcıları mevcut. Onlar sağlıklı bilgiler vereceklerdir.
Benim bildiğim ve tecrube ettiğim; Oturuş pozisyonu rahat, beygir gücü ve torku gerektiğinde kendini gösterebilen, yolda da gayet konforlu bir makine.
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Suzuki Vstrom DL650 - Yamaha Fazer
bu modelleri de araştırmanızı öneririm :tamam:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 78
Konuları: 12
Rep Puanı:
0
Merhaba Murat...
bende 2011 model 8000 km boyunca cbf600 kullandım.yakıt ortalamam 5,2 t bandında oldu sürekli.bu da 120 km'nin pek altına düşmeden alınan veridir ve her cbf kullanıcısı bu verilerde gezer.Honda bu motoru her ne kadar naked diye satmışsa da bu motor uysal,tork eğrisi gayet stabil ve keyifli bir yol motorudur.arka ince lastiği sayesinde şehir içinde dengeli ve pratiktir.200 km hıza kadar sorunsuzca çıkabilir fakat sonrasına gücünün 77,5 hp olmasından dolayı bir 98 hp Fazer gibi gitmez.Gaz tepkileri sakindir ve şehir içinde bir cbf150 kullanıyormuş kadar pratiktir.aldıktan sonra satmayı düşünmeyeceğin uzun yıllar sadece yağ yağ filtre değişimi masrafın olur...
2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....
yamaha fazer s2 :))
Gönlünce olsun Murat.
Bence de cbf 600 güzel tercih. Fz Gsr gibi aletler biraz daha agresif bir sürüş istiyor. Sen istemesende onlar bunu istiyo ve kışkırtıyor. Yeni motor haberlerini bekliyoruz.
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Murat kısaca CBF600 gitmiyor kardeşim alanlar 1000'lik makinelere geçiş yaptılar yada yapacaklar :P
O kadar para veriyorsan sıfır NC700SA al derim. Süper bir makine.
(05-10-2013, 08:45 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat kısaca CBF600 gitmiyor kardeşim alanlar 1000'lik makinelere geçiş yaptılar yada yapacaklar :P
:]:]:]:+1: