Yorumları: 539
Konuları: 20
Rep Puanı:
0
geçmiş olsun abicim.
bende brodway in motorunu yakmıştım.daha doğrusu ben düğüne yetişcem diye brodway a göre baya hızlı gittim.salonun önüne gelince hiç bişey yokmuş gibi bıraktım arabayı.babamlarda çerkezköy den gebzeye dönerken motoru yakmışlar. şarj dinamosunun kayışı kopmuş. 15-20 tl lik bi parça için (birde ustanın söylediği aynen şu : abi kadın çorabı bağlasaydın bile hiç bişey olmadan gelirdin,ertesi gün 15-20 tl ye değiştirirdin kayışı.. :) nasıl moral bozukluğu anlatamam :) ) 1250 tl ye motor yaptırdı :D
Diğerleri ßir Yere Gitmek İçin Araba Kullanırken,
ßizler Motorsiklet Kullanmak İçin ßir Yerlere Gideriz..
İşte Aramızdaki En ßüyük Fark ßu !..
MoToRsİkLeTLeRi FaRk Edİn !......
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
bu sayede iki zamanlı motorun pistonunu sökmeyi öğrendik (paha biçilemez) :]
şaka bir yana bujinin pistona verdiği zarara inanamadım
(Son Düzenleme: 12-16-2013, 08:56 AM, Düzenleyen:
MuratS.)
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
Fare girmiş ona ....6 sene kömürlükte yattı .. gayet doğal ...
puhahahahahhahahaha : ))
Yorumları: 2,898
Konuları: 123
Rep Puanı:
0
puhahahahhahahahahah : ))
son fotoya bittimmm : )))
Şanzımana toz gitmesin diye bezle örtmüşler ...
hahahah : ))
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
seyfoyu allahtan iyi tanıyorum paranın hepsini vermediğim iyi oldu artık geri kalan borcuda masrafa sayarız :) :) seyfo bi tanesin kardeşim.:çiçek::çiçek:
Yorumları: 585
Konuları: 36
Rep Puanı:
0
hadi geçmiş olsun bakalım...
Kanunu hatırlatalım ama kanun tanımayan SEYFO' ya sökmez :]
Birde niye müdahale ettiniz direk sahibine iade edecektiniz "mal ayıplı bak delik çıktı" :]
4077 Sayılı
TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
Ayıplı Mal
Madde 4. - Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.