Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
istanbul gibi bir şehirde birde bakar kör sürücüleri düşününce bu moto taksi tutmaz :)
Yorumları: 242
Konuları: 22
wallah benimde aklıma gelmişti : ))
Moto ambulans fikride olabilir çok acil vakalara önden moto ambulans gönderilebilir ilk müdahale için
Yorumları: 1,094
Konuları: 60
Rep Puanı:
0
Bildiğim kadarıyla moto ambulans hizmeti zaten başladı. Moto taksi fikri de güzel. Tutar bence :tamam:
:tr: Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Musterinin gtu basi ayri oynuyorsa artci olmayi bilmiyorsa ne olacak. E birde ekipman sikintisi var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamin yaninda kucuk orta buyuk kask olmasi lazim en basitinden.
Sacma geldi bana. Moto taksi yerine devlet bisiklet ve motosikletlilere tesvik verse.
Ornegin vergide indirim yapsa. Bisikletle yolculuk edene bi guzellik yapsa. Ekipmanini ucretsiz dagitsa mesela.
Turing federasyonu gibi bol bol egitim verip ozellikle b sinifina bu egitim zorunlu olsa.
(Son Düzenleme: 02-02-2016, 05:03 PM, Düzenleyen:
SM_trying.)
Valla oyle ozkanim. Mayista bitecek benim ki bitmeden satsammi diye gecirmedimm degil
(02-03-2016, 06:10 AM)Ortam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .
Kimden öğrendin böyle muhalefet olmayı ersin başkan :) Bence olmaz diye birşey yok kaska gerek yok yüksek hızlara çıkılmadıkça motosiklet de 3 tekerli yeni modellerden olursa müşterinin güveni de sağlanır. Kask steyen müşteriye de galoş ile bir kask giydirilebilir. Bedeni o kadar da önemli değil bence, sonuçta keyif için değil ulaşım için kullanılacak. Hem trafikte ne kadar çok motosiklet olursa o kadar motosiklete olan saygı artar görüşündeyim.
Senden ogrendik mutim. [WINKING FACE]
Kaska gerek yok madem. Bende bugun toplantiya kasksiz geleyim. Gorus acim artacagi ve kulaklarim acilacagi icin daha guvenli bir surus olacak [WHITE UP POINTING INDEX]️
Edit: imla
Kaski yuksek hiza cikmak icin takmiyoruz.
Ekipmanlar biz dururken bize arac carparsa da lazim.
Yoksa apaci tabiri dogmazdi.
(Son Düzenleme: 02-03-2016, 06:17 AM, Düzenleyen:
SM_trying.)