Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Önerileri bekliyorum
#1

Arkadaşlar merhaba , az çok hepinizle tanışıyoruz ve benim pcx i de biliyorsunuz , bugün 2 tane teklif aldım sizin görüşleriniz benim için çok çok önemli
yzf r1 125 -2008 model bir yamahayla takas düşünürmüsünüz, diye bir msj aldım
2. mesaj ise 2006 model 600 f 28000 de fiyatı 11,750 yazmış , 4 milyar gbide bir fark verirsem takas olabilir diyor nedersiniz
pcx le devam mı etmeliyim ,
Ara
Cevapla
#2

Bence şimdilik acele etme Volkan..

Bir müddet motoruna bin.. daha ne takas teklifleri denk gelir..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#3

600 f i kesinlikle şu durumda düşünme. 600 f cok guzel bır makina ama gerek güç gerekse yakıt olarak şu anki motorunla kıyaslanmayacak kadar fark var ki piyasadaki her 600 F Hamit'inki gibi değil. Çok oynanıyor o makinayla. Ona hakim olmak o kadar basit değil. YZF R 125 2 eğer ileride büyük makinaya geçmeyi düşünüyosan (motosiklet tecruben nedir bilmediğim için bunu söylüyorum) hem çok güzel hemde performansı sana yetecektir. Bana göre tek eksisi oturuş pozisyonu ki bu kişiye göre değişir. Emrullah arkadaşımız bu makinayla özdeşleşmiş biri olarak daha aydınlatıcı yorumlar yapabilir. Veysel'in de dediği gibi bence acele etme. Sanırım motorunu dha ayeni aldın. İyice doy hazır hisset öyle değiştir.
Ara
Cevapla
#4

kardaşım daha yaşın gençtir dur hele acelesi yoktur ha ben 3 sene honda today 50 sürmüşüm sonra 2 sene cbr 125 sürmüşüm ve şimdi ninja 250 kullanmışım kullanıyorum herşey zamanla sabret biraz yat kalk düş ondan sonra şakası yoktur
Ara
Cevapla
#5

Erdem arkadaşımız konuyu güzel aydınlatmış, YZF R125 gerçekten şu durumda seni doyuracak güç ve güzeeliğe sahip, duruş pozisyonu olarak R 125 ile adım adım gitmeni tavsiye ederim. CBR 600 F çok güzel motor fakat şuanda gerek duruş pozisyonu gerekse güç olarak fazla gelebilir ve 2006 model hemde 28000 Km'de o fiyat bana fazla uygun gibi geldi iyice bakmak gerekir bence, bu tarz makinalar genelde sağlam kazalar geçirilip, iyi toparlanıp (Yeri geliyor öyle topluyorlarki servis bile anlamıyor) satılıyor ve ucuza verlip elden çıkarılıyor dikkat etmek gerekir.
Ara
Cevapla
#6

Pcx ile kaç km yaptın bilmiyorum ama en az 5.000 km devirmen lazım. Motosiklet tekniklerini az çok öğrendim ve hakim oluyorum artık vitesliye geçme zamanı geldi diyorsan 125 cc veya 250 cc makinaya geçebilirsin tabi. En önemlisi kendine güvenmen.

Çoğu yerde motosiklete yeni başlıyacak arkadaşlar direk hızlı olsun, tekerleri kalın olsun ve sesi tok olsun ister ama bu işin şakası olmaz mevlütün dediği gibi.

Ben 600f kullanmış ama hakim olamamış biri olarak sana tavsiyem 125 cc ye geçmen.
yzf r125 teklifi iyi ama motora bakmak lazım.

Yzf yi ben kullanıyorum gerçekten harika bir makina , tam bir ss makina oturuş pozisyonundan belli zaten.
Artçı ile kullanman zordur, performansı diğer 125cc lere göre daha iyi , yakıtı harika ( bir depo ile 400-450 km ) .
Çok merak edersende benim makinayı detaylı inceleyebilirsin.


Ara
Cevapla
#7

Volkancım teklifi gelen iki makinede kulüpten arkadaşlarımızda var..
Herhangi bir toplantıda incelersin... kullanan arkadaşların fikrinide alırsın..

Benim tavsiyem kardeşim ;
sen öğrencisin...şuan kullandığın araç senin için en ideali...
senin makinan sıfır...iki sene masraf etmeden binersin..alacağın makinadan ne çıkacağı belli değil...


yani kaşınma...otur oturduğun yerde : ))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara
Cevapla
#8

Evet Emrullah 600'lük makineyi alıp kullanıp "yok abi bu şu an bana göre değil" diyebilen ender öngörüsü gelişmiş irade sahibi sürücülerden birisidir ki iyi motosiklet kullandığını hepimiz biliyoruz. Hamit'in önerileri zaten en kulak verilmesi gereken dilebiliriz. Erdemde aynı güçte makine kullanan birisi ve önerileri çok doğru.

Hiç vitesli tecrübesi yoksa 600F ölüm makinesi olur sana söyliyeyim. Aramızda tez zamanda ayrılırsın. 600F alacam paşa paşa gezeceğim deme ve sen bile inanma.

Ben 250cc ile başladım. 125cc mi 250cc mi çok tartışılır. Madem tecrübe kazandın, 250cc öneririm. 250cc vitesli bir makine seni daha üst segmentlere çok iyi hazırlar. Genel kural bir makinede 10 bin. km yapmaktır.

Bu arada belki ben rastlamadım fakat hele gel bir iki gezilere katıl seni görelim nasıl kullandığını bilmedende çok yorum yapamıyoruz sevgili Volkan. Biz bir birimizi çok iyi izlediğimiz için daha iyi önerilerde bulunabiliyoruz. :çiçek:
Ara
Cevapla
#9

Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim beni ikilemden kurtardınız.
Ara
Cevapla
#10

Eee kararın ne pekii :))
Ara
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj Yazar: conqueror
03-18-2016, 01:20 PM
Son Mesaj Yazar: VeYSeL
06-13-2013, 12:32 PM

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi