Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Çılgın Motorcular - WILD HOGS (Film Tanıtım)

Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.. çok eğlenceli ve güzel bir film..
cilgin-motorcular-2007-2008-filmleri.jpg

ÇILGIN MOTORCULAR
Tür : Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 27 Nisan 2007
Yönetmen : Walt Becker
Senaryo : Brad Copeland
Görüntü Yönetmeni : Robbie Greenberg
Müzik : Teddy Castellucci
Yapım : 2007, ABD , 99 dk.

Oyuncular
Tim Allen (Doug Madsen) , John Travolta (Woody Stevens) , Martin Lawrence (Bobby Davis) , William H. Macy (Dudley Frank) , Ray Liotta (Jack) , Marisa Tomei (Maggie) , Kevin Durand (Red) , M.C. Gainey (Murdock) , Jill Hennessy (Kelly Madsen)

Stresli bir iş yaşamı ve bol gürültülü, bitmez tükenmez taleplerle dolu aile yaşamı arasında bunalmış olan, orta yaşın üzeri dört kafadar, tüm bu sıkıcı ve monoton yaşamlarından uzaklaşarak birlikte Amerika’nın derinlerine doğru bir motorsiklet yolculuğuna çıkmaya karar verirler.
Kimsenin kendilerine karışmayacağı sonsuz bir özgürlük duygusu ile yollara döküldüklerinde büyük bir heyecan içinde olsalar da, kısa zamanda bu ‘özgür’ yaşamın aslında sandıkları kadar cazip olmadığını anlayacaklardır. Ne de olsa yıllardır motorsiklet selesi yerine rahat koltuklarına oturarak keyfe alışmışlardır. Acemilikleri ile bir dolu komik olayın başlarına geleceği bu yolculuk, hayatlarında unutamayacakları bir maceraya yol açacaktır.

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Fragmanları...

http://www.youtube.com/watch?v=zSvwmgWCJ2s

http://www.youtube.com/watch?v=e2RhMoLUDdU

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Başkan paylaşım için teşekkrüler...
Çılgın motorcular güzel bir komedi , 2-3 sene önce izlemiştim tekrarlıyorum :]

Motorcycle Diaries ( Motosiklet Günlüğü )
Devrim kahramanı Che’yi herkes tanır. Peki ya bir zamanlar onun Buenos Aires’in varlıklı kesimlerinde yaşayan 23 yaşında bir tıp öğrencisi olduğu kaç kişi bilir? Peki 29 yaşındaki arkadaşı, biyokimyacı Alberto Granado’yla birlikte yaptıkları motosiklet yolculuğunda Latin Amerika’nın gerçekleriyle nasıl yüzleşmek zorunda kaldıklarını?

1952 yılında Ernesto ve Alberto Buenos Aires’ten bir motosikletin sırtında yola çıkarlar. Araçları arızalandığında otostop yapar, halka kaynaşmaya başlarlar. Bildiklerinden çok farklı bir Latin Amerika gerçeği beklemektedir onları. Astımı olan Ernesto ilaçlarını bir kadınla paylaşır; cüzam kolonisinde, hastaların kaderine ortak olurlar. İnka medeniyetinin üzerinde yükselen çarpık kentleşme ve adaletsizliklere şahit olurlar. Bu yolculuk, iki genç adamın geleceklerini şekillendirecektir.

İzlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=I99Q-6s40_o
Ara

Kesinlikle müthiş bi film, Bende şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum..!:]

Gmk
Ara