Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(01-06-2012, 12:03 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anket dediğin bir kişide bir oy hakkı olur Bu ne yahu aynı adam bi sürü kişiye oy veriyor :seniseni:
Hangimizden vazgeçebilecektin ???
seyfo murat abi senden vazgeçmiş ama komutan abiye oy vermiş :]
Arkadaşlar..fotoğraflarda gerçekten emeği geçen Ercan ve Neslihan arkadaşımı tebrik ediyor ve diğer yarışmacı arkadaşlarımında daha emekli bi uğraş içerisinde olmaları için canı gönülden destekliyorum :alkış:
sağolsaın güllücümde.. eywahhh buyrun cenaze namazına :]
oylarınızı bekliyorum muratcım sana bu oylar yse olarak geri dönecek bu gmk yarışı popo yarışına döndü herkez tanıtdığı ürünü gmk ya yedirecek ona göre haaaaaaa
:P
(01-06-2012, 07:35 PM)nesly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]seyfo murat abi senden vazgeçmiş ama komutan abiye oy vermiş :]
Murat Abi çok kırıldım sana....on oyun var bitanesini layık görmedin bana...
(01-06-2012, 07:46 PM)güliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar..fotoğraflarda gerçekten emeği geçen Ercan ve Neslihan arkadaşımı tebrik ediyor ve diğer yarışmacı arkadaşlarımında daha emekli bi uğraş içerisinde olmaları için canı gönülden destekliyorum :alkış:
patadesimdeki emeği göremeyen sevgili Güliz, senide şiddetle kınıyorum...
Canerin resimleri ankette yok ama :hö:
:utan: ama o emek coktaaaaaaaaaaaaaaannn mideye inmiştir bile..yarın yapılan calışmalar istendiğinde,neyi sunacan insan önüne? :bilmem:
oyum yaratici düşüncesi için 5 numaraya
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14