Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(01-09-2012, 05:27 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayal kahvesine girişimiz yasaklanacak desene :)

Neden yasaklasınlar be Erdem?
Çiğ töfteyi tavana atıp yapıştırmadığımız sürece problem olacağını sanmıyorum. :]

(01-08-2012, 10:31 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kulübün fotoğrafçıları nerede ?

basınca üç metre uzayan - kocaman çantalarda taşınan makinaları olan arkadaşlar nerede ?

son dört kontenjan...

???
(01-09-2012, 05:27 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çarşamba hayal kahvesinde birisi bol miktarda çiğ köfte getirecekmiş bildiğime göre :] hemdeherkeze yetecek kadar coookkkk gelmeyen:sinirli:

olm dur yapma... gelemiyicem... yiyemiyicem.. vay vay vay..:.(
(01-10-2012, 09:21 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-08-2012, 10:31 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kulübün fotoğrafçıları nerede ?

basınca üç metre uzayan - kocaman çantalarda taşınan makinaları olan arkadaşlar nerede ?

son dört kontenjan...

???

Arkadaş ısrarla muhabbeti yemekten çevirmeye çalışıyorum...

en fazla ikinci yorumda yine yemeğe dönüyor....

sanat diyoruz heeyyyy !! sanat !!!

260 üyeden 37 oy çıktı ....

: ))))
süpersiniz Gmk
yarışmamıza güzel bir çalışmada Kadir den geliyor...Fotoğraf çok şey anlatıyor...

7. Kadir YUMURTACI / HerkoşuldaGMK

kadirgmk.jpg
bi çılgınlıkta ben mi yapsam :/
ohooo geç kalıyorsun zeynep elini çabuk tut. sayın saymanım ben ilk etapta oy verdim bidaha kullanamıyormuyum? veysel 2 kere oy vermiş
oyunu geri alıp , tekrardan istediğin fotoğraflara oy verebilirsin...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14