Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Kaskima biseyler oldu Mohawk cikti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Şimdi de motorumun ön kısmında bişey çıktı.. böle yuvarlak yuvarlak.. mantar mı ki bu? Geçer mi?

[img]5ybuw.jpg[/img]
Burak sen tam doktorluksun , seni sevgili Metin abinin kollarına bırakıyoruz. :çiçek:
Bu ne ya böyle maşallah , yuvarlak yuvarlak ne güzelde göz alıyor :]
burak benim motoruda seninkinin yanına koyalım bulaştırsın :D:D:D
Doktor iflah olmaz bu dedi.. Ayni hastaliktan Gebze de bir scooter'da var. Her tarafi rengarenk serit led kapli. Motorumun hastaligi ilerleyip de ona donerse diye korkuyorum :p
(05-16-2012, 12:43 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doktor iflah olmaz bu dedi.. Ayni hastaliktan Gebze de bir scooter'da var. Her tarafi rengarenk serit led kapli. Motorumun hastaligi ilerleyip de ona donerse diye korkuyorum :p

Aman aman ilerlemesin yardımcı olalım ne gerekiyorsa ,
ben gördün o motoru , sakın haaa :]
şaşırmış bu ...

bişiy olmaz ...

geçer...
(05-16-2012, 12:43 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doktor iflah olmaz bu dedi.. Ayni hastaliktan Gebze de bir scooter'da var. Her tarafi rengarenk serit led kapli. Motorumun hastaligi ilerleyip de ona donerse diye korkuyorum :p

Resimde iyi çıkmamış motorda daha güzel görünüyor bende istiyorum ama yapmak çok uzun iş yafff :]
(05-16-2012, 08:25 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Resimde iyi çıkmamış motorda daha güzel görünüyor bende istiyorum ama yapmak çok uzun iş yafff :]

Cok da uzun is degil ya..montajini kendin yaparsan kasar..bizim Serkan'in eli iyi..valla mukemmel yapti.
(05-16-2012, 09:22 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(05-16-2012, 08:25 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Cok da uzun is degil ya..montajini kendin yaparsan kasar..bizim Serkan'in eli iyi..valla mukemmel yapti.

Evet Serkan abi bu konuda işin uzmanı bak o olabilir :tamam:
Motorumun kuyruğuna bişiyler oldu.. ya içeri kaçtı ya dustu iste bişiy oldu.. Nasil cikarcaz?

[img]7xdhb.jpg[/img]
[img]7xdk6.jpg[/img]
Sayfa: 1 2 3 4 5 6