06-14-2012, 02:24 PM
(06-14-2012, 02:22 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Motorumun kuyruğuna bişiyler oldu.. ya içeri kaçtı ya dustu iste bişiy oldu.. Nasil cikarcaz?
[img][/img]
[img][/img]
Bence çok hoş olmuş, kuyruk iptali güzel bir şey ama muayenede sıkıntı ve Polisler ile yakıt alırken Pompacılar sevmiyor.:alkış:
vay arkadaş bizim motorlara neden öyle bişiyler olmuyor, bizimkini onun yanına koyarsak böyle hastalık kaparmı ?
Şaka bir yana çok fena olmuş , eline sağlık abi. plaka okunmuyorsa beleş ogs.
Şaka bir yana çok fena olmuş , eline sağlık abi. plaka okunmuyorsa beleş ogs.
06-14-2012, 02:27 PM
derdim OGS degil ya.. 80 km/s olan hiz siniri :) OGS cihazim var zaten :)
06-14-2012, 02:32 PM
Bizim motorlar hastalıklı tamamen. Durduk yere bişeyler oluyor : )
06-14-2012, 04:06 PM
ya polis bisey diyor mu Hamit? Siz ne cevap veriyorsunuz polis durdurunca?
siyah kadin corabi fikri guzelmis.. Bir de arka stoplar ve sinyalin kombine oldugu su led lamba sistemi var;
[/img]
Bir de ben kuyrugun yere bakan yuzeyini bembeyaz yapmayi dusundum. Sonra govde rengi ile kuyruk grenaj rengi olan beyazlar biribirini tutmayacagi icin siritir diye dusundum.
siyah kadin corabi fikri guzelmis.. Bir de arka stoplar ve sinyalin kombine oldugu su led lamba sistemi var;

Bir de ben kuyrugun yere bakan yuzeyini bembeyaz yapmayi dusundum. Sonra govde rengi ile kuyruk grenaj rengi olan beyazlar biribirini tutmayacagi icin siritir diye dusundum.
06-15-2012, 05:16 AM
(06-14-2012, 04:06 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya polis bisey diyor mu Hamit? Siz ne cevap veriyorsunuz polis durdurunca?
[img][/img]
Polis durdurduğunda o plaka neden öyle? gibi bir soru ile geliyor ve yanıt aldığımda önceki sahibi plaka uçuyor diye bu şekilde yapmış sanırım bir kaç kez plakası kaybolmuş çözümü böyle bulmuş diyorum :):)
Stop iyin Ebay da çok güzel ürünler var bende siyah camlık led sinyalli stop takılı zaten ama bazen sinyal görünmüyor bilgin olsun :tamam:
06-15-2012, 06:37 AM
Gündüzleri özellikle karşıdan güneş alıyorsa sinyaller belli olmayabiliyor ledlerde.
BEni polis durdurmadı şu ana kadar inşallah durdurmazda. Durdurursa da Hamit'in dediği gibi dersin. Yerse : )
Jandarma durdurmuştu. Sele altındaydı Plaka ve vidası düşmüştü. İzah ettim ruhsatla plakayı karşılaştırdı ve tamam demişti.
Takarsa Yunuslar takar. Onlar biraz anlıyor bu işlerden.
BEni polis durdurmadı şu ana kadar inşallah durdurmazda. Durdurursa da Hamit'in dediği gibi dersin. Yerse : )
Jandarma durdurmuştu. Sele altındaydı Plaka ve vidası düşmüştü. İzah ettim ruhsatla plakayı karşılaştırdı ve tamam demişti.
Takarsa Yunuslar takar. Onlar biraz anlıyor bu işlerden.
06-15-2012, 11:57 AM
a bilmiyo musunuz siz; benim motora isiklarda beklerken arkadan kamyonet tiklatti. Plakaligimi kirdi. Mecbur kestim ben de. Yenisine param yetmedi napim :P
06-15-2012, 12:27 PM
O da olabilir. : )