Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:

(02-07-2013, 10:31 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:

daha fazla sabremedi Cihan abi :]
(02-07-2013, 10:52 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (02-07-2013, 10:31 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:

daha fazla sabremedi Cihan abi :]
Eğitmen Aydın hocayı tanırsın Honda da, motor aldığımı söyleyince kanıma girdi gel gel diye dayanamadım. :çiçek:
Cihan Abi yeter yaa....
Öğren artık şu zıkkımı kullanmayı...
: )))
( arkadaşlar aramızda para toplayıp bu adamı Japonya ya gönderelim... ben bildim bileli eğitime katılıyo hala öğrnemedi..Türk eğitmenler eğitemiyo ..kapasite yetmiyo )
(02-07-2013, 11:55 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan Abi yeter yaa....
Öğren artık şu zıkkımı kullanmayı...
: )))
( arkadaşlar aramızda para toplayıp bu adamı Japonya ya gönderelim... ben bildim bileli eğitime katılıyo hala öğrnemedi..Türk eğitmenler eğitemiyo ..kapasite yetmiyo )
Seyfo eğitim şart, her zaman öğrenecek bir şeyler vardır.
Bu arada gel iğne yapacam sana
Yeterli bütçem olmadığından başka sefere inşallar Cihan abi. Sen öğren bize öğretirsin.
Sevmem hondayı daha hiç sevmem...
(02-08-2013, 09:47 PM)Ozgur.Baydar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hondayla işim olmaz:P:P
leng eğitim bu Suzuki de Honda da aynı fizik kuralları ve teknikle viraj alıyor.
Cihan abi ordaki eğitmenler kurs esnasında sevgilileri ile fingirdeşip mesajlaşıyorlar ( murat hoca hariç) aman sen onlara uyma bide sürekli hava atmaya çalışıyorlar...