Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Honda Eğitim Merkezi GS3

Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:Gmk

mem4.jpg
Ara

(02-07-2013, 10:31 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:Gmk

mem4.jpg

daha fazla sabremedi Cihan abi :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(02-07-2013, 10:52 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-07-2013, 10:31 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar yeni motora daha çabuk alışmak ve tabiki farklı bir şeyler öğrenmek için 22 Şubat Cuma günü Honda Şekerpınarda GS3'e gidiyorum. Şu anda 4 kişi olmuş başvuru, yani sakin olması daha iyi düşünen olursa beraber gideriz. GS3 CBF1000 ile verildiğinden benim için çok iyi olacak diye düşündüm :çiçek:Gmk

mem4.jpg

daha fazla sabremedi Cihan abi :]

Eğitmen Aydın hocayı tanırsın Honda da, motor aldığımı söyleyince kanıma girdi gel gel diye dayanamadım. :çiçek:
Ara

Cihan Abi yeter yaa....

Öğren artık şu zıkkımı kullanmayı...

: )))

( arkadaşlar aramızda para toplayıp bu adamı Japonya ya gönderelim... ben bildim bileli eğitime katılıyo hala öğrnemedi..Türk eğitmenler eğitemiyo ..kapasite yetmiyo )

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(02-07-2013, 11:55 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan Abi yeter yaa....

Öğren artık şu zıkkımı kullanmayı...

: )))

( arkadaşlar aramızda para toplayıp bu adamı Japonya ya gönderelim... ben bildim bileli eğitime katılıyo hala öğrnemedi..Türk eğitmenler eğitemiyo ..kapasite yetmiyo )

Seyfo eğitim şart, her zaman öğrenecek bir şeyler vardır.
Bu arada gel iğne yapacam sana
Ara

Yeterli bütçem olmadığından başka sefere inşallar Cihan abi. Sen öğren bize öğretirsin.
Ara

Sevmem hondayı daha hiç sevmem...

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Hondayla işim olmaz:P:P
Ara

(02-08-2013, 09:47 PM)Ozgur.Baydar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hondayla işim olmaz:P:P

leng eğitim bu Suzuki de Honda da aynı fizik kuralları ve teknikle viraj alıyor.
Ara

Cihan abi ordaki eğitmenler kurs esnasında sevgilileri ile fingirdeşip mesajlaşıyorlar ( murat hoca hariç) aman sen onlara uyma bide sürekli hava atmaya çalışıyorlar...

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara