(02-20-2013, 02:05 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Meme memeye neden denmiyorda göğüs göğüse deniyor. Meme memeye olunca kadınların savaşı, göğüs göğüse olunca erkeklerin savaşı mı oluyor?
bu konunun gidişatı hiç hayra alamet değil... :]
(02-20-2013, 02:05 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Meme memeye neden denmiyorda göğüs göğüse deniyor. Meme memeye olunca kadınların savaşı, göğüs göğüse olunca erkeklerin savaşı mı oluyor?
Hiç olaya bu gözle bakmamıştım. İlginç :utan:
Aşağıdaki arkadaş da motoru ile bize destek verecek.
Takımında boş yeri olan var mı diye bana özelden sordu.
Seyfo, bizim takıma da bi tane bu hatunlardan koysak da karsi takim agzi acik aval aval bakarken tipki eski gunlerde keklik avinda yaptigimiz gibi avlasak... :P
(02-20-2013, 02:21 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (02-20-2013, 02:05 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Meme memeye neden denmiyorda göğüs göğüse deniyor. Meme memeye olunca kadınların savaşı, göğüs göğüse olunca erkeklerin savaşı mı oluyor?
Hiç olaya bu gözle bakmamıştım. İlginç :utan:
Aşağıdaki arkadaş da motoru ile bize destek verecek.
Takımında boş yeri olan var mı diye bana özelden sordu.
Biz bırakalım bunlar kapışsın sayıları çok oldu. zaten bunların olduğu bir takımda biz silah tutamayız. :utan:
Abi Sizin takımın adını değiştirin Kutay ve Melekleri :]
içimden bir ses, kendi takımından bile seyfo'ya sıkacaklar diyor :ateş:
(02-20-2013, 02:50 PM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi Sizin takımın adını değiştirin Kutay ve Melekleri :]
Murat, bu sene paintball yılı olacak.
Saha çevresinde tribün olacak.
Kalbinden vurulan çooooook olacak.
Çok canlar yanacak.
BURMA BIYIKLAR
1- VEYSEL
2- BARIŞ
3- KEMAL
4- HARUN
5- MURAT
Evet arkadaşlar bizimde takım onaylı bir şekilde bu hali almıştır ,
takım adı özenle yabancı misafirler için seçilmiştir... :P
Burma kadayıf takımı :P
Veysel iyi olmuş, her türlü 100 metreden indiririz.
Harun kötü olmuş. Takımda bir asker var. Bilgileri tazedir şimdi onun.
Ayrıca Kemal'in gazyağı çok fena. :]