Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Varmısınız GMK. PAİNTBALL Müsabakası. İyi olan kazansın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Abi ne dördü ya biz daha 3. takımı oluşturamadık başkanın yazdığı isimlerde şaibeli
bayramıda yazmamış ... vay bizim takımın başına gelenler :)
(02-21-2013, 07:33 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fransa'dan bir dostum aradı ve kurulacak yeni takımda kendisine yer verilip verilemiyeceğini sordu.
Kendizini tanıtmak için de daha önceki maçlarından bir resim göndermiş.
Çok sıcak kanlı olduğunu söyledi :P

Paintballgirl3_zpsbe853bda.jpg

Acayip sıcak bir kan akışı var evet
Fransadan takıma müdahil olmak isteyen arkadaşı ben alabilirim abi , açıkta kalması ayıp olur. ben oynamam silahım üniformam onun olsun :)

Bu arada 3. takım şöyle olur

Mücahit
Emrullah Adıyaman
Bayram
Harunun abisi
Onur Gencer

Veysel başkanın dediği gibi takımlarda eksikler olacak , kimi başka takıma geçecek toplandığımızda netleşecek bence.:tamam:
(02-21-2013, 07:13 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-20-2013, 10:33 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar sonraki haftalarda bu aktivitenin tekrarını bir daha istiyoruz. bende katılmak istiyorum..

Elbette Nazmi.. bundan sonra havalarda daha elverişli olacak zaten, bol bol çarpışacağız..

oluşturulan takımlara çok takılmayın arkadaşlar.. Gelemeyen olacak, başka takıma geçmek isteyen olacak... İşi çıkan olacak vs..

Şimdi açıkta kalanlar kimler??

nazmi ünlü
Seyfi Sarıaslan
Seçkin Tunalı
Mücahit Eroğlu
Onur gençer
Bayram Topal
?
?
?

Hadi kurun takımınızı !!!

Var mı başka açıkta kalan , oynamak isteyen ama utanan çekinen arkadaşlar ??

Murat abi nerelerde ?? ada potansiyel bir rambo :tamam:
(02-21-2013, 08:24 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fransadan takıma müdahil olmak isteyen arkadaşı ben alabilirim abi , açıkta kalması ayıp olur. ben oynamam silahım üniformam onun olsun :)

Bu arada 3. takım şöyle olur

Mücahit
Emrullah Adıyaman
Bayram
Harunun abisi
Onur Gencer

Veysel başkanın dediği gibi takımlarda eksikler olacak , kimi başka takıma geçecek toplandığımızda netleşecek bence.:tamam:
Emrullah, şimdilik 3. takımı bağlamayalım.
1 ve 2 tamam. 3 ve 4'ü birlikte bağlarız.
Ben takımı olmayan son durumu aşağıda veriyorum.
Şimdilik 8 kişi. Buraya 4 kişi daha alıp konuyu bağlarız.
12 kişiden 2 takım yaparız. 2 kişi de 4 takımın yedeği olur.

SON DURUM
Mücahit Koca
Seçkin Tunalı
Seyfi Sarıaslan
Bayram Topal
** Onur Gencer ** (Patladı. evde 30 kişiyi ağırlayacakmış. Ve o 30 kişi biz değiliz) :kötü:
Tayfun Toka
Emrullah Adıyaman
Nazmi Ünlü
Veysel bende gelmek istiyorum fakat o gün bizim eve ordu gelicek yaklaşık 30 kişi . gelme ihtimalim çok düşük
(02-21-2013, 08:41 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel bende gelmek istiyorum fakat o gün bizim eve ordu gelicek yaklaşık 30 kişi . gelme ihtimalim çok düşük

Onur allah kolaylık versin kardeşim, 30 kişi :hö:
(02-21-2013, 08:41 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel bende gelmek istiyorum fakat o gün bizim eve ordu gelicek yaklaşık 30 kişi . gelme ihtimalim çok düşük

Ne ihtimal düşüklüğü. Arkadaş, senin gelme ihtimalin, motosikletle giderken kafamıza Halley kuyruklu yıldızının düşme ihtimalinden daha düşük.
Senin adını listede revize ettim.
maltepeye gelin...geleyim
Hangi takımda olursam olayım yeter ki Onur'la aynı takımda olmıyım.

Pazar günü bütün kondisyon ve becerilerin ortaya çıkacağı gün.

Pusuculara dikkat. Taktik saldırma ve savunma planları hazırlansın.

Takım içinde kişisel görevler ve sorumluluklar belirlensin.

Takım kaptanları oyun öncesi gaza getirici konuşmasını yapsın : )

Karşı takım oyuncularının gözü korkutulsun.

Siper alacam diye abuk subuk yerlere girip sıkışılmasın : ))
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25