(02-18-2014, 02:36 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat da ben de Harley reklamına lafımız. Yoksa wideo güzel Metin kötü.
Laf lafı açıyor işte.
Kaldı ki, yemin metinindeki o açığı kimse farketmeye bilir. Belkide bir tek bana battı.
benden bahsetmişsin, adım geçmiş... neden kötüymüş. nerem açıkmış. neden açığımı farketmeleri gerekiyormuş herkesin? :boks:
(02-19-2014, 07:47 AM)metin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (02-18-2014, 02:36 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Murat da ben de Harley reklamına lafımız. Yoksa wideo güzel Metin kötü.
Laf lafı açıyor işte.
Kaldı ki, yemin metinindeki o açığı kimse farketmeye bilir. Belkide bir tek bana battı.
benden bahsetmişsin, adım geçmiş... neden kötüymüş. nerem açıkmış. neden açığımı farketmeleri gerekiyormuş herkesin? :boks:
Aha işte, ben demiştim. Metin kötü diye.
Kötüsün kötü. kötüüüüüüü :P
Kötü Metin.
Bu haftasonu hava biraz nane görünüyor.
Buna rağmen, her an bir süpriz çağrı yapabilirim. :tamam:
sabah 10:00-öğlen 14:00 arası çalıştığım için saat 14:00 dan sonra çağrı yapmanı dört gözle bekleyeceğim mehmet abim :)
Ömer Faruk ve Yusuf Altan
Gurubumuzun yeni üyelerimiz
Hoş geldiniz
:çiçek:
Hosbulduk mehmet abi her cagrinizi degerlendirmek icin elimizden geleni yapicaz...
efelerin efesi...
Son katılanımız, Hakan Demir.
benide eklermisin abi :) 05365045480 teşekkürler
Barış, seni ekliyorum.
Fakat, gurubu amacı dışında kullanmamanı ve bu konu başlığın iyi okumanı tavsiye ederim.
Gurupta muhabbet yasak.
Aksi durumda seni guruptan çıkartmak zorunda kalırım :.(