beni de alın 05433606823 :tamam:
Eveeet, yokmu başka guruba katılmak isteyen???
Geeeyyyylll vataandaşşşş geeeyyylllll
Arkadaşlar yanlız özellikle rica ediyorum WatsApp gurubuna yazdım diye siteye başlık açmayı ihmal etmeyin !
Zamanınız varsa , imkanınız varsa mutlaka sitemizde "Hadi Gelin" başlığı altına uygun formatta başlığınızı açınız :çiçek:
Yer varsa :bye: beni de ekler misiniz. Tşk.
0538 325 12 66
(11-10-2013, 05:17 PM)yigit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yer varsa :bye: beni de ekler misiniz. Tşk.
0538 325 12 66
Yiğit, sanırım sende watsapp yok.
Bu nedenle seni guruba ekliyemedim.
Arkadaşlar,
GMK Whatsapp gurubunun içeriğinde değişiklik kararı verdik.
Sadece spontane ve bağımsız "Gidiyorum-Buradayım" demek için kurulmuştu.
Gurup bu işlevini yerine getirmeye evam edecek. Yanlız başınıza biryerler çıkmak yok.
Giderken haber verin, birileri size takılacaktır. Ama sen Çanakkaleye gidip de "ben buradayım, gelin" dersen, bu biraz zor olur :]
Ayrıca;
ACİL durumlarda da kullanılabilecek.
Yani; Yolda kalma, teknik arıza, kaza, hastalık, hastane, kan ihtiyacı, doğum, düğün, ölüm (Allah muhafaza) .....
Acil olduğunu düşündüğünüz her durumda guruba yazmak iyi olacaktır.
En yakın arkadaş, ama fikren, ama fiziken yardıma gelir.
Kulüp olmanın, gurup olmanın, arkadaş olmanın gereğidir zor durumda yardıma koşmak.
Bu uygulamaya sahip olup, guruba katılmak isteyen arkadaşlar, buraya yazsın.
bende cbr 250r kullanıcısı genç bir arkadaş olarak katılmak isterim 0536 915 32 07
önceden bilinen, beklenen sevinçli ve mutlu olaylarımızı (düğün, nişan, doğum vb) o veya bu şekilde öğrenebiliyor ve gereğini yerine getirebiliyoruz. ama beklenmedik, ani, üzücü olaylarda haberleşmede sıkıntılarımız oluyor, kime haber verdik, kimin haberi yok diye uğraşırken karışıklıklar ve aksaklıklar oluşuyor. en son kadir arkadaşımızın annesinin vefatında böyle bir sıkıntı yaşadık. çok çaba gösterildiği halde ulaşamadıklarımız oldu. mutluluklar paylaşıldıkça çoğalırken, üzüntüler paylaşıldıkça azalır, hepimiz biliyoruz. sayfamıza üye olan herkes bu gububa üye olur ise, kaza, hastalık, arıza, vefat, kan ihtiyacı gibi acil durumlarda arkadaşımıza en kısa sürede ulaşabileceğiz.
faideli bir çalışma; ellerine sağlık kutayım...
yer varsa benide eklermisin mehmet abi 544 287 59 54