Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
(03-26-2014, 08:11 AM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-26-2014, 07:56 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-25-2014, 04:07 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kaybedecek hiçbişeyi olmayan insanlar tehlikelidir ...
sahip olduğu şeyi kaybetme dürtüsü daha tehlikelidir.
sen sen ol .. altıyüz kişinin sahip olduğu bi değeri tehdit etme ...
; )
kadrolar kurulmaya başlandı desenize, o zaman YÖN-KUR'a karşı ÇÖM-KUR, sizi halı saha düellosuna davet ediyorum. Yeri zamanı siz seçin.
Yönetimin dışında kalan arkadaşlar, kabul ederler diye de yusuf yusufum bir taraftan, kimi oynatırız, kadro kurmama yardım edin lütfen ...
Basketbol :basket: maçı yapalım yiyosa :mafya:
O zaman sutopu maçı derim, ben tek siz hepiniz )))
Uzunlara zaten bu aralar (bir 10 senedir) gıcığım. Senle boy ortalamanız çok artar. Ama olabilir neden olmasın, en genel katılım için futbol demiştim. Yoksa dilerseniz çim hokeyini bile deneriz )). Neden olmasın? Önümüz bahar, havalar güzel ...
Can motoru satarsam tenere alma fikri var kafamda. Beğendiğin ve beğenmediğin özelliklerini yazarsan sevinirim
Bu cüssede bu kadar tasarruflu motor yoktur heralde yazacaktım, Honda NC700x'leri unutmuşum. Ama torku da işin içine katarsak yoktur.
Genel anlamda oldukça memnunum, fazla marka model kullanmadığım için, kıyaslayabileceğim farklı modeller yok. Yükseklik başta gözümü korkutuyordu, ama sonraları alıştım.
Bu aralar en büyük şikayetim sıfır egzostlarının (Akrapoviç, Leo Vince gibi) pahalı oluşu, 2. elinin de hiç yaygın olmayışı. Onun haricinde pek şikayetim yok. Veysel'in benden daha iyi yorum yapabileceğini düşünüyorum. Ama kesin "al" diyecektir.
Veyselin motoru kullandım ,
ama acaip titreşim ve lastiklerde tutunma sorunu vardı , senin motordada varmı bu sorunlar
(03-26-2014, 10:04 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veyselin motoru kullandım ,
ama acaip titreşim ve lastiklerde tutunma sorunu vardı , senin motordada varmı bu sorunlar
acayip titreşim mi :hö:
lastiklerde tutunma mı :O
@murats sanırım seni 1200gs paklar :çiçek:
@Veysel ( ne demekse) satma nedenini motoru kullanınca anladım :P
(03-26-2014, 11:04 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Veysel ( ne demekse) satma nedenini motoru kullanınca anladım :P
@ işareti koyarsan kimin hakkında konuşuyorsan ona uyarı mesajı gidiyor @"MuratS" :çiçek:
Hadi oradan.. param olursa alacağım ilk üç motosiklet arasında hala.. :tamam:
@Veysel uyarı mesajı gelmiyor
ama motorunun lastikleri kayıyordu ve acaip titriyordu
bende motoru satında 0 tenere alcam zaten , anlayamadığım genelde bu sorun varmı senin motora özel bir şey miydi bunlar
Şöyle söyleyeyim. Motorun üzerinde işporta çin malı aynalar var. Biraz aynaların da dandikliğinden de ... Yüksek süratte (90-100 ... bana göre yüksek taam mı? :P) aynalarda aynı far çiftinden 3'er 4'er tane görüyorum.
Çift silindirli konforunu tek silindir bir motordan beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Sizi şöyle V-Strom'cuların -@Baris - tarafına alalım dilerseniz :)
Lastik kayması söz konusu değil.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17