önceki motorum xt660x ti Can. Bu motorları iyi biliyorum. aynı motorlar var üzerinde ancak yeni modellerde bu sorunların çözülmüş olmasını umuyordum
Alalı 2500 km oldu. Herhangi bir problem yaşamadım. Radyatörüm çıkma bir radyatör. O çok randımanlı değil, ilk etapta onu değiştireceğim. Daha çok uzun yolda kullanıyorum. Arazi henüz hiç yapmadım. Ama dengesi güzel. Sadece durduğunda düşürüyor :) Giderken düşmedim, düşmek de istemem bu kadar ağır bir motorla ))
(03-26-2014, 11:26 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-26-2014, 11:18 AM)ipekcan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çift silindirli konforunu tek silindir bir motordan beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Sizi şöyle V-Strom'cuların -@Baris - tarafına alalım dilerseniz :)
Aklın yolu bir ; )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...7378/detay
Ne kadar iyi bakmış sahibi, maaşallah
(03-26-2014, 11:21 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]önceki motorum xt660x ti Can. Bu motorları iyi biliyorum. aynı motorlar var üzerinde ancak yeni modellerde bu sorunların çözülmüş olmasını umuyordum
Zaten çözmüşler , tek silindirli bir makine ile iki silindirli bir makineyi kıyaslamamak lazım :tamam:
660R ile Tenere arasında titreşim oranında çok ciddi azalma var :tamam:
(03-26-2014, 11:16 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Veysel uyarı mesajı gelmiyor
ama motorunun lastikleri kayıyordu ve acaip titriyordu
bende motoru satında 0 tenere alcam zaten , anlayamadığım genelde bu sorun varmı senin motora özel bir şey miydi bunlar
stabilize yolda kullandıysan ondan olabilir abi :nanik:
murat abi motor satıldı fiyat kırmak için bok atmayalım :)
biliyom len ucuza giti , ondandır bunca hıncım :.(
"Bugün yazılan yorumlar" ın altındaki 12 satırın tümünde son yorum hanesini kendi nick iyle doldurabilen var mı acaba?
İş yerinde çok canım sıkılıyor da ...
Dilerseniz ölü taklidi yapabilirsiniz, o zaman gidiyorum :P