Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)
(05-09-2014, 02:28 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)
gözünüzüde gönlünüzüde doyursun nuriye :)
(05-09-2014, 02:28 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)
teşekkür ederim Seçkin. ben motoru ıslatmak için alacam tatlıyı ama Cengiz abinin tatlıları ayrı bir güzel oluyormuş çarşamba günü bakacağız inşallah tadına:]
(05-09-2014, 03:10 PM)yolcu02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (05-09-2014, 02:28 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)
gözünüzüde gönlünüzüde doyursun nuriye :)
İşte bende onu diyorum alda doyursun :)
Fatih, adına çok sevindim.
Allah kaza bela vermesin.
Hep iyi günlerde kullan.
Tatlıya doydukkk bugün :)
PLANET cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
(05-10-2014, 03:03 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fatih, adına çok sevindim.
Allah kaza bela vermesin.
Hep iyi günlerde kullan.
teşşekkürler Mehmet abi ...
hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullaman dileğiyle.
Fatih güle güle, kazasız belasız kullan. Uzun süre birbirinizi üzmeden kusursuz yol arkadaşlığı yaparsınız umarım. :çiçek:
Bu arada; Çarşamba günü sütlü nuriyeyi getirirsen iyi dileklerin artmasındaki etkiye şaşıracaksın :]
Fatih'in sıkıntısı bitti, şimdi biz de Murat için bir DL 650 arayışındayız. Sorunsuz olduğunu bildiğiniz satılık DL650 varsa ilgilenelim :tamam: