Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet V-STROM DL650 ARIYORUM

Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

(05-09-2014, 02:28 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)
gözünüzüde gönlünüzüde doyursun nuriye :)
Ara

(05-09-2014, 02:28 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...Tekerin yoldan kaskın kafandan çıkmasın ki birileri gibi sende tatlı getirmek zorunda kalma :](sütlü nuriye)

teşekkür ederim Seçkin. ben motoru ıslatmak için alacam tatlıyı ama Cengiz abinin tatlıları ayrı bir güzel oluyormuş çarşamba günü bakacağız inşallah tadına:]
Ara

(05-09-2014, 03:10 PM)yolcu02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
gözünüzüde gönlünüzüde doyursun nuriye :)

İşte bende onu diyorum alda doyursun :)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Fatih, adına çok sevindim.
Allah kaza bela vermesin.
Hep iyi günlerde kullan.
Ara

Tatlıya doydukkk bugün :)

PLANET cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Korkarak yaşarsan,
Sadece seyredersin.. :mutlumotorcu:
Ara

(05-10-2014, 03:03 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Fatih, adına çok sevindim.
Allah kaza bela vermesin.
Hep iyi günlerde kullan.

teşşekkürler Mehmet abi ...
Ara

hayırlı olsun abi güle güle kazasız belasız kullaman dileğiyle.

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara

Fatih güle güle, kazasız belasız kullan. Uzun süre birbirinizi üzmeden kusursuz yol arkadaşlığı yaparsınız umarım. :çiçek:

Bu arada; Çarşamba günü sütlü nuriyeyi getirirsen iyi dileklerin artmasındaki etkiye şaşıracaksın :]
Ara

Fatih'in sıkıntısı bitti, şimdi biz de Murat için bir DL 650 arayışındayız. Sorunsuz olduğunu bildiğiniz satılık DL650 varsa ilgilenelim :tamam:
Ara