Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: MotoPlus 2011 Fotoğraflarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
(02-28-2011, 08:27 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-28-2011, 07:05 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02-27-2011, 08:59 PM)baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ne gündü be bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarra teşekkürler. başkan bana 1200 gs al nasıl bakmışım ya:delü:

kaçtane istiyon :]

Herkese çok teşekkürler.. güzel bir fuar oldu sayenizde..Gmk

Herkese teşkkür gerçekten çoook eğlendim ve yoruldum:P

Başkanım elini bulaştırmışken banada 3 adet (Emrullah ve Gökhan arkdaşlarımızada) R6 rica etsem, kabalık etmiş olutmuyum:]

Ne demek Hamit.. Ne renk olsun :P

(02-28-2011, 08:50 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten güzel bir gündü ayak topuklarım akşam eve gittiğimde bir güzel sövdü bana:]
Pazar son gün olduğu için gerçekten çok kalabalık oluyor artık pazar günleri gitmem, mümkünse hafta içi gideceğim.
Harley Davidson standında görevliye az kala dalıyordum, zor tuttum kendimi. ( Harley davidsona olan sempatim bu herif yüzünden tamamen uçtu gitti :sinirli: )

Gelen herkese canı gönülden teşekkür ederim:çiçek: Gmk

Manken resimleri neden yok :.(

Arkadaşlaaar..

Seneye daha çok yorulacağız Gmk 5 gün bir fiil çalışacağız :tamam: Gmk
Hayırdır Emrullah Harleyci ne yaptı sana? 1 Kişi yüzünden heyecanın sönmesin
(02-28-2011, 09:06 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırdır Emrullah Harleyci ne yaptı sana? 1 Kişi yüzünden heyecanın sönmesin

Erdem beğendiğim bir harleyi denemek için izin istedim ama ses vermeden kaşlarını yukarı kaldırarak ''yürü git len demek istedi'' bu tavrını hiç beğenmedim bende adam olun lenn diye kızdım...

Birde kendisine şunları söyledim;

Fuar nedir?
Bu ürünleri buraya neden getiriyorsunuz?

Cevabı şöyle oldu ; '' Motosikletleri çiziyorlar '' :sinirli:

Bende şöyle devam ettim;

Bu motosikletleri tanıtmaya getiriyorsanız bunlara katlanmak zorundasınız , burası müze değil ürün tanıtım fuarı.

Onur benle beraberdi tartışmaya gerek yok boşver gidelim dedi ve ayrıldık oradan
Olsun sen yinede kin besleme:) Sende haklısın tabiki oraya gelen ürünün üstüne binip hissetmek isticektir insanlar. Babam gelirse ben çağırırım seni. Ya da gruba getiririm.
Harley gibi bir firma.. en azından sırf fuar için 3-4 motor getirip üzerine oturtabilir..

bu kadar katı olmamak lazım bence.. her konuda..

birde tavır da kötü.. madem böyle bir karar var sadece kaş kaldıracağına durumu adam gibi izah edebilecek kapasitede fuar görevlileri yetiştirmeli.. Harley..

Bu hareketi çin motor standında yapsalar anlarım..

Aslında bu tip şikayetleri bildirmek lazım en azından e-posta yolu ile..
(02-28-2011, 10:07 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Olsun sen yinede kin besleme:) Sende haklısın tabiki oraya gelen ürünün üstüne binip hissetmek isticektir insanlar. Babam gelirse ben çağırırım seni. Ya da gruba getiririm.

Eyvallah Erdem saol artık harleye inat İndian'a binicem:P:P

(02-28-2011, 10:21 AM)veysel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Harley gibi bir firma.. en azından sırf fuar için 3-4 motor getirip üzerine oturtabilir..

bu kadar katı olmamak lazım bence.. her konuda..

birde tavır da kötü.. madem böyle bir karar var sadece kaş kaldıracağına durumu adam gibi izah edebilecek kapasitede fuar görevlileri yetiştirmeli.. Harley..

Bu hareketi çin motor standında yapsalar anlarım..

Aslında bu tip şikayetleri bildirmek lazım en azından e-posta yolu ile..

veysel abi sabah direkt olraka fuar yönetimine şikayette bulundum, umarım cevap dönerler.

İyi Günler , motoplus yetkilileri

Herzamanki gibi güzel bir fuar oldu ama!!!

Yıllardır bu fuarları kaçırmıyan biri olarak şikayette bulunmak istediğim bir kaç konu var, umarım bu şikayetleri kale alır değerlendirirsiniz.

1- Katılımcı firmalar 2-3 senedir tanıtıma getirdiği motosikletlerin üstüne ‘’Lütfen Oturmayın’’ etiketi koyuyor! Müze’ demiyiz ? yoksa Fuar’ damı ?

Fuara katılan motosiklet tutkunları motosiklete bindirilmiyor, ama motosikletten anlamayan bir ünlü gelse buyrun sırtımıza bile binebilirsiniz diye yalakalık yapılıyor.

Bu konudan binlerce motosiklet tutkunu şikayetçi.

2- Fuar alanında yiyecek ve içecek fiyat’ları ciddi bir şekilde yüksek. ‘’ Alan var alamıyan var’’ mantıgı ile hareket edip fiyatların makul bir seviyeye indirilmesi sağlıklı olacaktır.

Not: Pazardaki mevcut şartlar altında bir firma, ne kadar iyi ve kaliteli ürün üretirse üretsin, o ürünü iyi ve doğru bir biçimde tanıtmayı başaramazsa, faaliyet gösterdiği sektörde başarı sağlayamamaktadır.
Oldukça etkili bir yazı .. Tabi anlayana...:utan:
Güzel yazmışsın Emrullah. Yağdıralım:+1::+1:
Umarım abi , anlarlar :+1:
güzel bi tepki yazısı arkandayız :D!
Sayfa: 1 2 3