Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: MotoPlus 2011 Fotoğraflarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Kankalar, pazar günü sizlerle birlikte olamadığım için özür dilerim.
Buna arağmen, cumartesi günü Veysel ve Hayrettin usta ile fuarı ayaklarımız şişinceye kadar gezme fırsatı bulduk.

İzlenimler;
Geçen senelere göre biraz zayıf geldi. Kawasaki yoktu. TT Custom Chopers'in harika el yapım motorları ve sunumu yoktu.
Polaris'in ATV lerini de göremedim. Triumph, Ramzey, Kanuni yoktu.
Suziki kızları geçen senelerdeki kızları arttı. Aslında görmeye alıştığımız ve de aradığımız show girl'lerde eser yoktu. Yani fuar biraz yavandı.

11 numaralı salon, daracık koridorları, kalabalıklığı ve havasızlığı ile Tahtakaleyi, kapalı çarşıyı aratmıyordu.

Genelde fuara kapıda satılan biletler ile ziyaretçi alsalar dahi, sanki kaçak giriş yapılıyormuşçasına bir giriş çıkış havsı vardı. Fuarın bir ana girişi yoktu.
Sanki arka kapıdan girdik ve çıktık.

Organizsayon tam bir fiyaskoydu. Ziyaretçilere girişte tanıtıcı yaka kartı, yada boyun askısı verilmiyor. İhtiyaç yada sigara için dışarı çıkan birdaha içeri alınmıyordu. Fuar, genel anlamda aceleye getirilmiş, acemiler tarafından organize edilmiş havası taşıyordu.

Türkiyede, yüzbinlerce motosiklet kullanıcısı ve meraklısı varken, düzenlenen tek fuar olmasına, 73 milyonluk ülke olmamıza rağmen çok amatörce ve bizlere yakışmayan bir şekilde geçti. 9 ve 10 numaralı salonlarda dahi katılımcılar ve satandları sıkışıktı.

Ayrıca, Emrullahın şikayetleri de kesinlikle yerinde ve tammen haklı. Üzerlerine oturulamyan motosikletler, el yalkan fiyatlar, fahiş fiyata satılan aperatif ve yiyecekler, vs.
Ben de Ducati Multistrada'ya binemedim. Üzerindeki manken kıza kalkmama talimatı vermişler.

Dilerim seneye bu şeklide olmaz. Dilerim seneye birlikte oluruz.
Emrullah ellerin dert görmesin benzeri bir mailde şimdi ben hazıladım seni görünce, biraz sitem dolu oldu ama olsun göndereceğim,Gmk
(02-28-2011, 02:24 PM)mehmetk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kankalar, pazar günü sizlerle birlikte olamadığım için özür dilerim.
Buna arağmen, cumartesi günü Veysel ve Hayrettin usta ile fuarı ayaklarımız şişinceye kadar gezme fırsatı bulduk.

İzlenimler;
Geçen senelere göre biraz zayıf geldi. Kawasaki yoktu. TT Custom Chopers'in harika el yapım motorları ve sunumu yoktu.
Polaris'in ATV lerini de göremedim. Triumph, Ramzey, Kanuni yoktu.
Suziki kızları geçen senelerdeki kızları arttı. Aslında görmeye alıştığımız ve de aradığımız show girl'lerde eser yoktu. Yani fuar biraz yavandı.

11 numaralı salon, daracık koridorları, kalabalıklığı ve havasızlığı ile Tahtakaleyi, kapalı çarşıyı aratmıyordu.

Genelde fuara kapıda satılan biletler ile ziyaretçi alsalar dahi, sanki kaçak giriş yapılıyormuşçasına bir giriş çıkış havsı vardı. Fuarın bir ana girişi yoktu.
Sanki arka kapıdan girdik ve çıktık.

Organizsayon tam bir fiyaskoydu. Ziyaretçilere girişte tanıtıcı yaka kartı, yada boyun askısı verilmiyor. İhtiyaç yada sigara için dışarı çıkan birdaha içeri alınmıyordu. Fuar, genel anlamda aceleye getirilmiş, acemiler tarafından organize edilmiş havası taşıyordu.

Türkiyede, yüzbinlerce motosiklet kullanıcısı ve meraklısı varken, düzenlenen tek fuar olmasına, 73 milyonluk ülke olmamıza rağmen çok amatörce ve bizlere yakışmayan bir şekilde geçti. 9 ve 10 numaralı salonlarda dahi katılımcılar ve satandları sıkışıktı.

Ayrıca, Emrullahın şikayetleri de kesinlikle yerinde ve tammen haklı. Üzerlerine oturulamyan motosikletler, el yalkan fiyatlar, fahiş fiyata satılan aperatif ve yiyecekler, vs.
Ben de Ducati Multistrada'ya binemedim. Üzerindeki manken kıza kalkmama talimatı vermişler.

Dilerim seneye bu şeklide olmaz. Dilerim seneye birlikte oluruz.
:+1: kesinlikle doğru bir analiz..
Eyvallah Mehmet abi, ellerin dert görmesin ne güzel yazmışsın:çiçek:
Hamit yaz tabi yaz, böyle şeyleri şikayet etmezsek daha beter olacak.
Kızdım, küstüm, gücendim......

Biz nüfus olarak da, ekenomi olarak da bölgemizde söz sahibi bir ülkeyiz.
Endüstri fuarları, makine, otomasyon, otomotiv, bilişim vs. pek çok fuar
bu bilinç ile düzenleniyor ve çevre ülkelerden de hatırı sayılır yabancı ziyaretçi katılımı sağlanıyor.

İşin özü, maalesef bu fuarda, bu bilinç ve vizyon eksikti.

Ne yapalım.... Bundan başka alternatifimiz de yok. Galiba mecburuz.
Arkadaşlar içinizde bu genç delikanlıyı tanıyanınız varmı bilemiyorum ama kendisi bizi uluslararası motocros yarışlarında kendi klasmanında temsil ediyor ve oldukça başarılı bir hikayesi var. Fuarda tanıştığımız ve 4 yaşından beri motorlarla ilgili bu delikanlıyı huzurlarınızda tebrik etmek isterim. Motoru ile birlikte resmi;

img0093g.jpg
Sayfa: 1 2 3