Hocamız sadece bize eğitim vermiyor arkadaşlar :utan:
hem hava koşulları güvenli sürüş eğitimi için elverişsiz olursa hocamız bizi uyaracaktır zaten :tamam:
Selam arkadaşlar.accu weather.com istanbul 15 günlük hava durumunda istanbul 13 derece parçalı bulutlu va güneşli gösteriyor.
Umarım hava yağmursuz geçer.
hocam sağlıklı eğitim için gerekli hava koşulları nedir?
yağmur olmasada yerlerin ıslak olması bizi engellermi ?
(04-05-2011, 08:51 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam sağlıklı eğitim için gerekli hava koşulları nedir?
Seyfo kardeşim yine kara büyüye başladın.
Ya başkan verin şunun parasını geriye gelemesin.
(04-05-2011, 09:06 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (04-05-2011, 08:51 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam sağlıklı eğitim için gerekli hava koşulları nedir?
Seyfo kardeşim yine kara büyüye başladın.
Ya başkan verin şunun parasını geriye gelemesin.
:] Mangal başı olmadan olmaz ama :)
Cihan Abi büyü yaparken sende okunmuş su serpiyodun sağa sola...???
geleceğim ...çadır kurucam giricem içine ...yağmur altında eğitim yapanları izlicem ...mangalımı yellicem...gazozumu yudumlayacağım...
:delü::delü::delü:
Eğitimin yapıldığı F1 İstanbul Park Otoparkının asfalt kalitesi çok iyi.Lastikler milim kaymıyor.Yerlerin ıslak olmasıda bir şey değiştirmez.Siz gelirken yanınıza yağmurluklarınızıda alın yeter.
(04-05-2011, 09:32 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan Abi büyü yaparken sende okunmuş su serpiyodun sağa sola...???
geleceğim ...çadır kurucam giricem içine ...yağmur altında eğitim yapanları izlicem ...mangalımı yellicem...gazozumu yudumlayacağım...
Yok Seyfullah abi yorma kendini bu sefer zor vazgeçirirsin gibi :O
Günaydın arkadaşlar.Eğitim yapacağım yerin asfaltı çok güzel Engin başkanın dediği gibi.yağmurda eğer kıyafet varsa hiç problem olmaz.Ama tabiki gönül isterki kuru havada yapalım.Umarım yağmur yağmaz:)Japonyada eğitimde yağmur yağmadı.Japonlar bir tanker su boşalttılar pistte.o şekilde eğitim yaptık.cuma c. tesi tekrar değerlendiririz.
(04-05-2011, 09:32 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan Abi büyü yaparken sende okunmuş su serpiyodun sağa sola...???
:bilmem::melekşeytan: