Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Güvenli Sürüş Eğitimi (GMK)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
(03-14-2011, 09:13 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-14-2011, 04:00 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok mutluyum 27 Mart ARA CONTROL davetiyem geldi. (hiç umudum yoktu aslında) Kayıt olanlar varsa beraber gideriz.
Bu sebeple 10 Nisan bana çok iyi olacak Başkan (Birde nöbet çıkarsa ben bittim)

Abi ARA CONTROL 'e beraber gidebiliriz..

(03-14-2011, 04:06 PM)sipsivri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Veysel Başkan,

Çayları,kahveleri,kurabiye vs leri Murat Hoca getiriyor zaten de benim bir tavsiyem,izleyiciler arasından birini görevlendir.Mangalda getirin.Öğle yemek paydosunda mangal yapın,çok zevkli oluyor.

Eğitimi izlemeye bende gelmek isterim.

OoOooo harika :alkış:

Engin abi ne yaptın sen :] Erdem haklı..

şimdi mangalı öğrenen eğitime veremeyecek aklını , bizim gurup mangalı pek sever de :utan:

Arkadaş, bu nasıl kulüp, bu nasıl forum ??????
Konu başlığı her ne olursa olsun, gelip mangal işine dayanıyor.
ARA Controlü de mangala bağladık ya, daha ne diyeyim. :rulet::rulet::rulet:

HASTASIYIM bu kulübün.
HASTASIYIM mangalın. :selam::selam:
Abi gülmekten karıma ağrı girdi.. :hahaha:

Hakktten de böyle.. mevzu ne olursa olsun sonu mangalla bitiyor :]
Alıntı:HASTASIYIM bu kulübün.
HASTASIYIM mangalın.
:+1::çiçek:Gmk

Arkadaşlar haklısınız. Bende karar verdimki motor sürmek falan bahane yeme içme şahane.
Öyle demeyin,eğitim çok yorucu oluyor.Öyle pistde bir ileri bir geri git gel diye düşünmeyin.Akşam olunca turşunuz çıkıyor.Ne demiş büyüklerimiz '' Aç Ayı Oynamaz'' Mangalın eğitimin kalitesini ve alınan verimi artırdığını rahatlıkla söylerim.Şimdi mangal olmazsa millet soğuk sandviç,bisküvit gibi kıl tüy şeyler getirecekler ve gereği kadar beslenemedikleri için eğitimi zar zor tamamlayabilecekler.Oysa mangalda kendilerine gerekli enerjiyi rahatlıkla kazanacaklar.Aslında şöyle yanında bir iki tek atmakda çok gider ama Murat Hoca kızar belki diye biz yapamamıştık.İsterseniz siz bir deneyin
:+1: kesinlikle deneyeceğiz abi :]
Sayın başkanım, Nisan nöbetlerim belli oldu Nisanda pazar nöbetim yok. Yani mutluyum. İstediğiniz pazar bana uyuyor sonuçta bilginize.
(03-16-2011, 03:31 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:+1: kesinlikle deneyeceğiz abi :]

Bir deneyin derken kastettiğim,etin yanında bir iki kadeh yuvarlamaktı :şampanya:

(03-16-2011, 03:31 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]:+1: kesinlikle deneyeceğiz abi :]

Başkanım Engin abi şaka yapıyor.Eğitime katılanların dışındakiler serbest.
Değilmi engin abi?
(03-16-2011, 07:05 PM)mdenizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başkanım Engin abi şaka yapıyor.Eğitime katılanların dışındakiler serbest.
Değilmi engin abi?

Ama çok güzel slalom yaparlardı be Murat Hocam :)

:O

Ben o tek kısmını fark etmemişim :]

Onun yeri motorun yakınları değil be abi..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20