Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motorum geldi, aileye hayırlı olsun :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Dikkatli ol. Lastiklerinde şu anda bütün sıfır lastiklerde olduğu gibi ince katman,kaygan bir madde varr. 200 km fazla yatma ani gaz açıp kapama. Arabalarla hiç inatlaşıp didişme. Bırak geçip gitsinler.

Heyecanın daim olsun ama bu heyecanının seni tehlikeli sürüşe götürmesine izin verme.

Birde tatlı karışık olursa iyi olur :]
(07-01-2011, 09:14 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dikkatli ol. Lastiklerinde şu anda bütün sıfır lastiklerde olduğu gibi ince katman,kaygan bir madde varr. 200 km fazla yatma ani gaz açıp kapama. Arabalarla hiç inatlaşıp didişme. Bırak geçip gitsinler.

Heyecanın daim olsun ama bu heyecanının seni tehlikeli sürüşe götürmesine izin verme.

Birde tatlı karışık olursa iyi olur :]

:+1:

Ayrıca unutma Batuhan bir motoru tam anlamıyla tanıman ve ona hakim olabilmen için yaklaşık 8.000-10.000 km yapmış olmalısın.
Çok güzel tavsiyeler.
Bendende bir öneri. GMK bir süre önce güvenli sürüş eğitimleri yaptı. Özellikle yeni motor alanlar (ben dahil) bu eğitimlerde motoru ve kendisini çok iyi tanıma fırsatı buldular. Veysel başkan yada müsait bir arkadaş yeni motor alanları eğitim alanına görütüp benzer bir çalışma yapmasına yardımcı olabilir.
Batuhan hayırlı olsun, çok güzel görünüyor,

Hız konusunda hız gereksiz fakat çok tatlı birşey bence bulaşma bırakması zor olur :] Şaka bir yana bu tür motorlarda bileğin ve kolların çok ağrır zamanla alışırsın, rahat bile gelmeye başlar.

Rodaj çok önemli aman dikkat et, kazasız sürüşler...
Mehmet'in motoru canavar yahu. Maşallah.. cok iyi geldi.. Allah razi olsun Mehmet'ten.. Şimdilik alisma pratiklerindeyim. Simdilik bi Eskihisar yapip bi şeyler yemeye vaktim oldu. Yaşasin.
(07-01-2011, 11:42 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet'in motoru canavar yahu. Maşallah.. cok iyi geldi.. Allah razi olsun Mehmet'ten.. Şimdilik alisma pratiklerindeyim. Simdilik bi Eskihisar yapip bi şeyler yemeye vaktim oldu. Yaşasin.

Abi biz işteyken gezmeyin yahu :] kıskanıyoruz sonra sabahlara kadar geziyoruzz
yaa sormayın... motorlar geldi, işi gücü bıraktık öğle paydosunu 2 saat yaptık. Rodajın bitmesi lazım :)
(07-01-2011, 11:50 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yaa sormayın... motorlar geldi, işi gücü bıraktık öğle paydosunu 2 saat yaptık. Rodajın bitmesi lazım :)

Rodaj işlerine bizim Hamit bakıyor :] Burak abi rahat öyle bir derdi yoktur .
güle güle allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

arkadaşlar söylenmesi gerekenleri fazlasıyla söylemişler. baa söyleyecek pek fazla bir şey kalmıyor.

sadece çok dikkatli ol ve tereddüt yaşıyorsan yapmakta ozaman boşver yapma.....
(07-01-2011, 11:46 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:42 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet'in motoru canavar yahu. Maşallah.. cok iyi geldi.. Allah razi olsun Mehmet'ten.. Şimdilik alisma pratiklerindeyim. Simdilik bi Eskihisar yapip bi şeyler yemeye vaktim oldu. Yaşasin.

Abi biz işteyken gezmeyin yahu :] kıskanıyoruz sonra sabahlara kadar geziyoruzz

Hiç sorma, burada da biri devamlı geziyor içim gitti yaaa
(07-01-2011, 11:56 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:50 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yaa sormayın... motorlar geldi, işi gücü bıraktık öğle paydosunu 2 saat yaptık. Rodajın bitmesi lazım :)

Rodaj işlerine bizim Hamit bakıyor :] Burak abi rahat öyle bir derdi yoktur .

:):):):):) Gazajda servis açtım buyrun gelin Onurda delik açıyor matkapla :P

Rodaj motora alışman ve kaynaşman için aslında güzel bir süreç düşük hızlarda tepkilerini görüyorsun :tamam:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6