Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Motorum geldi, aileye hayırlı olsun :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
(07-01-2011, 12:35 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:46 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:42 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet'in motoru canavar yahu. Maşallah.. cok iyi geldi.. Allah razi olsun Mehmet'ten.. Şimdilik alisma pratiklerindeyim. Simdilik bi Eskihisar yapip bi şeyler yemeye vaktim oldu. Yaşasin.

Abi biz işteyken gezmeyin yahu :] kıskanıyoruz sonra sabahlara kadar geziyoruzz

Hiç sorma, burada da biri devamlı geziyor içim gitti yaaa
(07-01-2011, 11:56 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:50 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yaa sormayın... motorlar geldi, işi gücü bıraktık öğle paydosunu 2 saat yaptık. Rodajın bitmesi lazım :)

Rodaj işlerine bizim Hamit bakıyor :] Burak abi rahat öyle bir derdi yoktur .

:):):):):) Gazajda servis açtım buyrun gelin Onurda delik açıyor matkapla :P
(07-01-2011, 11:50 AM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yaa sormayın... motorlar geldi, işi gücü bıraktık öğle paydosunu 2 saat yaptık. Rodajın bitmesi lazım :)

Rodaj motora alışman ve kaynaşman için aslında güzel bir süreç düşük hızlarda tepkilerini görüyorsun :tamam:

dün akşam güzel delik açtık hamitçimm senin desteğin olmasa kesinlikle açamazdım ama.
(07-01-2011, 01:56 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 12:35 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:46 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-01-2011, 11:42 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet'in motoru canavar yahu. Maşallah.. cok iyi geldi.. Allah razi olsun Mehmet'ten.. Şimdilik alisma pratiklerindeyim. Simdilik bi Eskihisar yapip bi şeyler yemeye vaktim oldu. Yaşasin.

Abi biz işteyken gezmeyin yahu :] kıskanıyoruz sonra sabahlara kadar geziyoruzz

Hiç sorma, burada da biri devamlı geziyor içim gitti yaaa
(07-01-2011, 11:56 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Rodaj işlerine bizim Hamit bakıyor :] Burak abi rahat öyle bir derdi yoktur .

:):):):):) Gazajda servis açtım buyrun gelin Onurda delik açıyor matkapla :P

Rodaj motora alışman ve kaynaşman için aslında güzel bir süreç düşük hızlarda tepkilerini görüyorsun :tamam:

dün akşam güzel delik açtık hamitçimm senin desteğin olmasa kesinlikle açamazdım ama.

Olurmu el ele verip açtık o deliği :hahaha:
Geç kalsaydınız bende açacaktım sizde bi delik.
ben seyfo yüzünden gelemedim :kızgın:
Abi hayırlı olsun . Allah tekerini düz bastırsın Gmk
(07-01-2011, 04:21 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben seyfo yüzünden gelemedim :kızgın:

ben bişi annamadım muhabbetten ...? yine astın boynuma bişeyler ama çıkar ..neyse...

Abi makinan hayırlı olsun...gelişlri biraz uzun sürdü kaos felan çıktı ..bizden bazı arkaaşlar bekleyemeyim alternatif makinalar aldılar felan ama beklediğine deymiştir diye tahmin ediyorum...hadi bakalım çarşamba akşamı inceleriz inşallah..
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Hayırlı uğurlu olsn batuhan allah kaza bela vermesn
vayy sayın abim hayırlsı olsun bende alacaktım ama ne yazıkk, servis sorumluları beni kandırdılar kapora vermiştim dediğim tarihte getirmediler ninja 250 aldım hayırlsı olsun abim güzel olur inşaalah valla bi denemek isterdim içimde kaldı:D hayırlu olsun
Batuhancım, motorunu ilk görenlerden biriyim herhalde.
Tekrar hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin.
Motorun ile nice keyif dolu kilometreler dilerim.

Burak, tekrar hayırlı olsun. Keyifle kullanmanı dilerim.
Motor sana çok yakıştı.

(07-04-2011, 09:34 PM)mevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]vayy sayın abim hayırlsı olsun bende alacaktım ama ne yazıkk, servis sorumluları beni kandırdılar kapora vermiştim dediğim tarihte getirmediler ninja 250 aldım hayırlsı olsun abim güzel olur inşaalah valla bi denemek isterdim içimde kaldı:D hayırlu olsun

Mevlüt, neden öyle diyorsun.
Senin makine de çok güzel. Yeşil çekirge. Ben beğeniyorum.
yaw öylkedi doğrıdır evet de ne bileyim hep içimde kalmıştır binememişim ya abi ondandır neyse inşaalah görürüz abim birbirimizi
Sayfa: 1 2 3 4 5 6