Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: BATUM Gezisi ve Rehberi Temmuz 2011 RESİMLİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
(07-08-2011, 02:24 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-08-2011, 02:15 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anlaşıldı. Mehmet bey ev alacak ve motor hayatı 50cc ile devam edecek.:kötü:

Cihan hocam, sanıyorum ev alıyor ve kalan parayla da eve eşya.
Çünki ben 50cc dahi görmedim

Mevlüt, Life is life.
Daha çok yaşayacağız.....

06today.jpg

MOTOR Hava soğutmalı 4 zamanlı OHV tek silindir
MOTOR HACMİ(cc) 49
SİLİNDİR ÇAPI&STROK(mm) 38,8x44,8
SIKIŞTIRMA ORANI 10,1:1
YAKIT SİSTEMİ Karbüratör
MAX GÜÇ(Hp @ dev/dak) 3,7hp/8000dev/dak
MAX TORK(Nm @ dev/dak) 3,6Nm/6500 dev/dak
ATEŞLEME Elektronik avanslı dijital elektronik ateşleme
ÇALIŞTIRMA elektrikli
ŞANZIMAN V-matik
GÜÇ AKTARIMI V-kayışı
BOYUTLAR(UxGxY)(mm) 1695x630x1030
TEKERLEKLER ARASI MESAFE(mm) 1180
SELE YÜKSEKLİĞİ(mm) 695
YERDEN AÇIKLIK(mm) 110
YAKIT KAPASİTESİ(lt) 5
TEKERLEKLER Ön/Arka:3kollu alaşım jant
LASTİKLER Ön/Arka 10/100-10 46J
SÜSPANSİYON Ön:teleskobik çatal Arka:Tek amortisörlü arka çatal
FRENLER Ön /Arka:Kampana
AĞIRLIK 71kg

BU GÜZEL MAKİNE
(07-08-2011, 02:39 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mehmet abi açıklamalar harika ellerine sağlık :alkış:

Hamit, rapor son fotodan devam edecek :utan::utan:
Hocam bu arada sağol rapor süper ve banada iyi oldu. Hanımla bir uçak turu yapalım nedir ne değildir merak ediyorduk. Bayağı bir fikir verdi.
Teşekkürler
(07-08-2011, 02:44 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam bu arada sağol rapor süper ve banada iyi oldu. Hanımla bir uçak turu yapalım nedir ne değildir merak ediyorduk. Bayağı bir fikir verdi.
Teşekkürler

Cihan hocam beğendiğinize sevindim.
Gitmeyi düşünürseniz zamalamaya dikkat edin.
Örneğin geçen hafta oteller dolu ve yer yoktu. Sebebi Sting konseri varmış. Avrupanın farklı noktalarından ve Gürcistandan oteller dolmuş.

Ayrıca, uçak biletini Batum (internationel) olarak alın. Batum (domestic) bayağı zaman kaybettirir.

Son olarak, Batum için internetten otel ararsanız, 5 yıldızlılardan başkası çıkmaz. Fiyatları kasnak. Sanki oteli satıyorlar.
Çantayı alın gidin. Bir kaç kişiye sorarak uygun oteli bulabilirsiniz. Pek çok sayıda küçük otel var ve fiyatları mantıklı.
Mehmet abicim acıkcası resmleri görünce cok etkilendim bende, cok hosuma gitti cok acıkcayıcı ve güzel bir rapor olmus cok teşkkür ederim :+1:
:alkış::alkış::alkış::alkış::+1:Gmk:+1:

eline emeğine sağlık abii
Mehmet abicim Fotoğraflar ve Rapor harika..

Kardeş kulüp çalışmalarını biran önce sonuçlandırmalıyız Batum ile :]

Eline emeğine sağlık..
abi eline sağlık son fotodan sonrasını merakla bekliyorum takipteyim.
(07-25-2012, 05:34 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]abi eline sağlık son fotodan sonrasını merakla bekliyorum takipteyim.

:+1::+1::+1:
Batuma girerken ben bi sorun yasamadim kimlikle sorunsuz bir sekilde giris yaptim. Pasaporta ihtiyac yok su an.
Sayfa: 1 2 3 4