Gebze Motosiklet Kulübü Forumları

Tam Versiyon: Camera olayı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Midland 200 xtc HD camera

foto
Arkadaşlar bende uzun zamandır bir kask kamera sistemi özlemi içindeydim. Bilinen popüler bir maka var full HD çekiyor fakat çok pahalıydı. 700-1000 Tl arası. Dün gittim Midland marka bir kamera aldım. Birde Transalp tur camı tabi. Kamera 390Tl fakat aksesuarları bol. Su altı için aparat ve bir sürü değişik takma aparatları. İki çekim modu var 720p(1280x720) ve 640X480 yada HD'den acık düşük. Fakat HD diye takılmayın yani ancak full HD bir TV ile seyrederseniz belki farkı anlarsınız. PC ve web için çok bile fazla. Bu kameralarda önemli olan lens açısı ve saniyede kayıt edilen sahne yani fps denen değer. Bu kamera 140 derece açılı cam lensli yani sizin ufak tefek başınızı oynatmanızla yada hatalı takmanızla çok kayıp yaşamıyorsunuz. Çünkü neredeyse göz kadar geniş açıdan çekim yapıyor. Birde 720p de 16:9 format kayıt ediyorki bu ciddi geniş bir sahne oluyor. Fps çok önemli biz motosiklette kullanıyoruz ve sahneler hızlı titreşimde var. Bu sebeple gerçek 30 fps olmazsa olmaz. Bu kamera 640x480 de 60 fps ye çıkıyor ki süper bir değer. Yoksa takılan atlayan sahneler seyredersiniz ve hiçde tadı olmuyor. Pil ömrü 3 saat ben 16GB micro kart taktım HD de 200dakika kayıt verdi. Buda güzel. Yarın yada öbürgün motosikletle ecz. ye geleceğim size bir örnek sunarım. Fakat webde kayıtlar oldukça güzel. Evet çok ucuz bir alet değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte olayı. Ben öneririm.

28094-albumler7534-resim50007.jpg

28094-albumler7534-resim49863.jpg
Cihan hocam, yeni oyuncağınız hayırlı olsun.
Ben oyuncak diyorum, zira bana göre teknolojik aletlerin tamamı biz erkeklerin oyuncağıdır.
En azından benim için öyle.

Yazdıklarınıza göre, fiyatı pahalı değil. Hatta ucuz bile sayılır.
Bol miktarda aksesuar ve 16GB'ya 200 dakika HD kayıt.
SÜPER

Yakın zamanda tank üzeri kamera aksesuarı bakmaya başlarsanız, hiç şaşırmam.

(08-10-2011, 02:41 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan hocam, yeni oyuncağınız hayırlı olsun.
Ben oyuncak diyorum, zira bana göre teknolojik aletlerin tamamı biz erkeklerin oyuncağıdır.
En azından benim için öyle.

Yazdıklarınıza göre, fiyatı pahalı değil. Hatta ucuz bile sayılır.
Bol miktarda aksesuar ve 16GB'ya 200 dakika HD kayıt.
SÜPER

Yakın zamanda tank üzeri kamera aksesuarı bakmaya başlarsanız, hiç şaşırmam.

Hocam 32gb'a kadar destek var. Evet bunlar büyüklere oyuncak gerçekten.

Tank üzeri değilde gidona oaraya buraya takılacak bir aparat var içinde. Denemeler yapacağım. Bu arada tek ve iki silindirli tüm motorlar ne yazıkki belli bir devirden sonra titreşimli. Aslında kamera için her motorda arzu edilmeyen titreşimler var. Bu sebeple ben kesinlikle bu aletlerin kaska takılması taraftarıyım. Diğerleri bence boşuna uğraş.
güle güle kullanman dileğiyle cihan abi...bende kısa süre önce aldım kamera gayet güzel ve kullanışlı ama...açısı çok dar olduğu için yaptığım çekimlerin çoğu heba oldu..bunda öle bir sorun yok sanırım hd kayıt ve su altı çekimi yapmasıda çok iyi...
Stand organizasyonunda bi arkadaş tanıtım amaçlı bi kamera getirmiştir.

HD ve çok geniş bir çekim alanı vardı... go-kartlarda kullanıyolarmış.

fiyatını hatılamıyorum.. iyi bi cihazdı.
hayırlı olsun cihan abi.

seyfo o dediğin kamera sanırım 600-700 civarıydı.(canerin deneme yaptığı)
Aslında bu kadar fazla paralar vermeye gerek yok , çinliler bu işi çok iyi yapıyor :tamam:
Tabi uzun ömürlü ve garantili olsun diyorsak bu oyuncaklara bu kadar para helal :+1:
Cihan abi hayırlı olsun, merak ettiğim acaba hareket halinde ses kayıt olayı bu gerçek bir sorun malum :bilmem:
(08-11-2011, 08:33 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan abi hayırlı olsun, merak ettiğim acaba hareket halinde ses kayıt olayı bu gerçek bir sorun malum :bilmem:

Hamit bu gün yağış vardı motoru çıkaramadım yarın hava iyi olursa takıp işe geleceğim olmadı hafta sonu zaten gezerim. Hepimiz bir fikir ediniriz bu şekilde. Evde elde çekimler çok iyi kalitede ama birde hareketli ve ses olayna bakacağız.
(08-11-2011, 09:22 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(08-11-2011, 08:33 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan abi hayırlı olsun, merak ettiğim acaba hareket halinde ses kayıt olayı bu gerçek bir sorun malum :bilmem:

Hamit bu gün yağış vardı motoru çıkaramadım yarın hava iyi olursa takıp işe geleceğim olmadı hafta sonu zaten gezerim. Hepimiz bir fikir ediniriz bu şekilde. Evde elde çekimler çok iyi kalitede ama birde hareketli ve ses olayna bakacağız.

Ozaman haberlerini merakla bekliyorum :tamam:
Sayfa: 1 2 3 4