(08-17-2011, 09:20 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler dönün Honda markasına diyorum size. Motorumu 2 ay yatıracak marka ve servisi yenişim ben. :çiçek:
Abi hondanında durumu aynı şuanda :) umarım servisle ilgili bir işin olmaz bu aralar...
(08-17-2011, 09:24 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-17-2011, 09:20 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Beyler dönün Honda markasına diyorum size. Motorumu 2 ay yatıracak marka ve servisi yenişim ben. :çiçek:
Abi hondanında durumu aynı şuanda :) umarım servisle ilgili bir işin olmaz bu aralar...
Umarım olmaz. O zaman servisle ilgilidir Emrullah. Ben 1.5 2 ay serviste yatan Honda İstanbulda inanamıyorum. Elinde olmayan parçayı ana depodan en çok bir hafta derler. Yok Türkiye dışıysa 15 gün. Mototal ve Esengül İstanbul.
Hamit nereye götürüyor makineyi?
(08-17-2011, 09:31 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Umarım olmaz. O zaman servisle ilgilidir Emrullah. Ben 1.5 2 ay serviste yatan Honda İstanbulda inanamıyorum. Elinde olmayan parçayı ana depodan en çok bir hafta derler. Yok Türkiye dışıysa 15 gün. Mototal ve Esengül İstanbul.
Hamit artık servise götürmüyor abi :] kendi yapmaya karar verdi herşeyi...
(08-18-2011, 05:14 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-17-2011, 09:31 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Umarım olmaz. O zaman servisle ilgilidir Emrullah. Ben 1.5 2 ay serviste yatan Honda İstanbulda inanamıyorum. Elinde olmayan parçayı ana depodan en çok bir hafta derler. Yok Türkiye dışıysa 15 gün. Mototal ve Esengül İstanbul.
Hamit artık servise götürmüyor abi :] kendi yapmaya karar verdi herşeyi...
Cihana abi servisten 1,5 ay parça bekledikten sonra artık kendim yapayım diyorum :hahaha: