Satılık Boğa (Honda CBR 600 F) -
GsrEra - 02-02-2012
Hamitciğim uzun düşünceler neticesinde motorunu satmaya karar verdi ama diğer yandanda terddütler içerisinde çırpınırken ilanı koyuyorum. Motoru klüpteki herkes biliyor. O yüzden açıklama yazmam gerekirse;
Bu motor her kontak kapattığında hijyenik mendille silinmekten bıkmış, artık kendine yeni ve kendini biraz daha rahat bırakacak bir sahip aramaktadır. Bakımları Altan Honda-Suzuki servisinde yapılmıştır.
Lastikler Michelin power pure 500 Km ancak kullanıldı vb şeyler.
Sorularınızı Marantz Hamit arkadaşımıza sorabilirsiniz.
Not : Komisyon olarak hiçbir bedel almayacağım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sezona-hazir-cbr-600-f-73167987/detay
RE: Satılık Boğa -
VeYSeL - 02-02-2012
10 üzerinden 100
Racing merakım olsa kesinlikle kaçırmazdım..
emomen - 02-02-2012
Umarım Hamit gibi temiz bir kullanıcı alır boğayı, Alana ve satana hayırlı olsun.
Temizliğini anlatmaya zaten gerek yok.
onur - 02-02-2012
hadi bakalım arkadaşlar hayırlı olsun tatlılar geliyorrrrrrrrrr
Barış - 02-02-2012
hayırlısı olsun hamit umarım tez zamanda satar yeni boğanı alırsın.
deniz - 02-02-2012
Hamit en kısa surede satar dusuk bı ıhtımal ama belkı bı turuncu yaparsın ıyı olur yaw:]:]
ismail 60 - 02-02-2012
hadi hayırlısı bu kış sezonu motorları yenilemek ve motor almak GMK da patlama var Hamit inşallah kısa sürede istediğin fiyata GMKdan birine satarsın sende yeni boğanı alırsın.:tamam:
MuratS - 02-02-2012
evet cross ları çoğaltıyoruz ben tüyoyu aldım :tamam:
MaRaNtZz - 02-02-2012
Erdem öncelikle çok teşekkür ederim.:çiçek: Ama açıklamada ıslak mendil olayına takılmışsın sanırım ama ne yapayım yaff kirli motora binmek hoşuma gitmiyor, Cross severlere duyrulur :P
Arkadaşlar sizlerede çok teşekkür ederim dilekleriniz için, motoru sattığımızda alıcağımız modele karar veremedik çok kararsızım, motorumdan çok memnunum ama değişiklik ve asıl sebep evdekileri kandırmışken motoru değiştirmek için ilan verdik :)
Cvp: RE: Satılık Boğa -
MuratS - 02-02-2012
(02-02-2012, 08:22 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erdem öncelikle çok teşekkür ederim.:çiçek: Ama açıklamada ıslak mendil olayına takılmışsın sanırım ama ne yapayım yaff kirli motora binmek hoşuma gitmiyor, Cross severlere duyrulur :P
Arkadaşlar sizlerede çok teşekkür ederim dilekleriniz için, motoru sattığımızda alıcağımız modele karar veremedik çok kararsızım, motorumdan çok memnunum ama değişiklik ve asıl sebep evdekileri kandırmışken motoru değiştirmek için ilan verdik :)
olm sürekli kirli dolaşmıyoruzya temizleniyoz tabiki :P