Gebze Motosiklet Kulübü Forumları
Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - Yazdırılabilir Sürüm

+- Gebze Motosiklet Kulübü Forumları (https://gebzemoto.com/forum)
+-- Forum: GMK Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Sohbet & Muhabbet (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Forum: Moto Kafe (https://gebzemoto.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+---- Konu: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! (/showthread.php?tid=1273)

Sayfalar: 1 2 3 4

RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - GsrEra - 03-13-2012

Leo ya da akro al. Satarkende elden kolay cikarabilirsin. Kalitesi belli markalar.

RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - Buraq - 03-13-2012

Ben de Leo'da karar kildim en son. Sen de Loe almissin galiba Erdem. Mart sonu geliyor eksozlar.

Sökme eksozu Hamit, asvaltta bagirta bagirta suru halinde deneriz :)

Ya ben seyi merak ediyorum. Su susturucuyu cikartmadigim zaman sehir icinde cok fazla gurultu yapip da insanlari rahatsiz eder miyim? Siz Merkez gibi kalabalik yerlerden gecerken tepki goruyor musunuz?

Cvp: RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - emomen - 03-14-2012

(03-13-2012, 10:35 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben de Leo'da karar kildim en son. Sen de Loe almissin galiba Erdem. Mart sonu geliyor eksozlar.

Ya ben seyi merak ediyorum. Su susturucuyu cikartmadigim zaman sehir icinde cok fazla gurultu yapip da insanlari rahatsiz eder miyim? Siz Merkez gibi kalabalik yerlerden gecerken tepki goruyor musunuz?

Ses güzel ise rahatsız olmuyor millet ama gereksiz ara gazlar tepki çekiyor bazen.

Cvp: RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - MaRaNtZz - 03-14-2012

(03-13-2012, 10:35 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben de Leo'da karar kildim en son. Sen de Loe almissin galiba Erdem. Mart sonu geliyor eksozlar.

Ses çoğu zaman kaçışan yaya hatta kaçarken düşen yayaları görmeme neden oluyor, oto yolda korkan sürücüler de oluyor. Geçen aylarda yakıt alırken bizden korktuğunu belirten kızgın bir tır şoförü olmuştu :) bende suçu tabi Erdem'e attım :P

RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - GsrEra - 03-14-2012

Burak bendekiler Devil. Leo bulsaydım LEo da alırdım ama Devil'ında GSR de sesi kanıtlanmış olduğundan onu da kaçırmadım. Aynı kalitede egsozlar zaten. Egsozla trafikte duyulabilirliğin daha fazla olduğu kesin. Buna güenmiceksin tabi ama bişey geliyo diye en azından aynalarına bakabiliyolar. Benim kaldığım siteyi biliyosun. Çok fazla çalışır durumda kalmıyor motor içeri sokarken ama alt devirde hafif horultu o kadar rahatsız edecek düzeyde değil. Emrullah'ın dediği gibi gereksiz zamanlarda ve yerlerde bağırtırsan o zaman rahatsız eder tabi ki. Susturucuyla kullanırsan o kadar sorun olmaz bence.

Hamit o gibi suçları hep benim üstüme atıyosun zaten :hö:

RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - Buraq - 03-14-2012

Yahu bu Leo'da sanki kapis kapis gidiyor. TR'deki tedarikcilerin hic birinde kalmamis. Ithalatina mi soyunsam ne.. hic bir yerde yok :)

İyi para var o işlerde bakma sen Burak. Dışarıda 500 liralık egsoz burda 1500 TL.

RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - MuratS - 03-14-2012

Uzun yol yapınca ses dayanılmaz bir hal alıyor.Eski motorumdaki akroların ucunda susturucusu vardı. onları takınca normal egzost sesine dönüşüyor.Egzostları alırken mutlaka susturucusunun olup olmadığına bakın

Bende yok :) ilk kullandığımda ben bununla bu şekilde nasıl yola gidecem diye geçirmiştim aklımdan ama 2. binişimde alıştım. Kulak tıkacı kullanmamız lazım esasında bütün motosiklet kullanıcıları olarak. Bir süre sonra rüzgar ve motorun hissettirmeyen sesleri duyma kayıplarına yol açabiliyormuş.

Cvp: RE: Egsoz alacak arkadaşlar !!!!!! - MaRaNtZz - 03-15-2012

(03-14-2012, 03:31 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bende yok :) ilk kullandığımda ben bununla bu şekilde nasıl yola gidecem diye geçirmiştim aklımdan ama 2. binişimde alıştım. Kulak tıkacı kullanmamız lazım esasında bütün motosiklet kullanıcıları olarak. Bir süre sonra rüzgar ve motorun hissettirmeyen sesleri duyma kayıplarına yol açabiliyormuş.

Erdem ben sana aldım kulak tıkacı evde duruyor fakat bende ilk zamanlarda kullanmıştım zor oluyor dene gör, ama alışırsın zamanla sese :)