Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Çok güzel bir video sıralama yapılacaksa benim görüşüm
1. Leo Vince
2. Akrapovic
3. İxil
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Torklu makinalara Akrep..
Beygirli makinalara Leo..
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Leo Vince Leo Vince başka bir şey demiyorum...GSR 600 de en güzel ses veren tek egsoz...
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Bence performans eksozsuz motor silahsız askere benzer...
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
tam zamaninda actiniz konuyu :) ben de eksoz bakiyorum. Leo Vince dusunuyorum. Mart sonunda geliyormus. Kismetse havalarin isinmasiyla eksozlanacagim..
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Rep Puanı:
0
Eyvallah Erdem. Leo Vince'de yolda devirli kullanilirken videolarini isledim. Forumlarda da CBF cilerin cogu Leo Vince, bir kismi da Akropovic diyor. Tok sesiş seviyorum ben de. Bir de Hurric marka var sesi on numara geliyor fakat cin mali mi neidugu belirsiz. Piyasada da bulamadim zaten. Ama bak sesi de boyle ;
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
4 silindir sesi olsun çançinçun olsun abi , leo iyidir.
Bana daha tur vermedin haberin olsun , egzosu taktıktan sonra direğin ordan dönerim :]
Rep Puanı:
0
Yahu Emrullah geldin de vermedim mi? askol yani.. Duvardan onceki diregin oradan mi donup geleceksin? :))
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(03-13-2012, 04:52 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah Erdem. Leo Vince'de yolda devirli kullanilirken videolarini isledim. Forumlarda da CBF cilerin cogu Leo Vince, bir kismi da Akropovic diyor. Tok sesiş seviyorum ben de. Bir de Hurric marka var sesi on numara geliyor fakat cin mali mi neidugu belirsiz. Piyasada da bulamadim zaten. Ama bak sesi de boyle ;
Burak bence sen egsoz alma :P Tek başımayken alışmıştım Erdem taktırdı alışamaya çalışıyorum :] biri daha taktırırsa kaldıramam ben sökerim :delü: