RE: Müzikle ilgilenen Enstrüman çalan arkadaşlar -
VeYSeL - 07-17-2012
(07-17-2012, 11:16 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel fikir Caner. Bizde ne ses ne enstrüman yeteneği mevcut ama klipte oynıcak aktör bol : )
:tamam: bu güzeldi :]
SEYFO - 07-17-2012
Canercim kene marşı çalış. Milli marşımızdır.
MuratD - 07-18-2012
(07-17-2012, 11:31 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Canercim kene marşı çalış. Milli marşımızdır.
Kesinlikle ilk beste olmalı, kene cover için kolları sıvayalım ,
Trio ekibi hazırdır :]
Demir - 07-18-2012
Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)
emomen - 07-18-2012
(07-18-2012, 11:51 AM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)
Abi seni göremiyoruz uzun zamandır, evlendikten sonra uğramaz oldun buralara, hayırdır sende motorumu sattın benim gibi :]
GsrEra - 07-18-2012
Motoru satamaz. Satarsada bana satabilir.
MehmetK - 07-18-2012
(07-18-2012, 11:51 AM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzaktan yazdıklarınızı izlerken çok duygulanıyorum. :)
Demir, bak şimdi ben de duygulandım. :.(
Demir - 07-18-2012
Motor yatıyor garajda, bende Gebzeye en az haftada bir geliyorum ama arabayla gelmek zorunda kalıyorum numune vs. oluyor.
Birde kızımız olacak 2 haftaya.
Ben klübe girdiğimde tatlı gibi şeyler yoktu arada kaynamıştım :utan: gelen bebek muhakkak tatlıyla gelecektir, ozamana kadar böyle muhabbetlerinizi dinleyip duygulanacam artık. :P
MaRaNtZz - 07-18-2012
(07-18-2012, 02:10 PM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Motor yatıyor garajda, bende Gebzeye en az haftada bir geliyorum ama arabayla gelmek zorunda kalıyorum numune vs. oluyor.
Birde kızımız olacak 2 haftaya.
Ben klübe girdiğimde tatlı gibi şeyler yoktu arada kaynamıştım :utan: gelen bebek muhakkak tatlıyla gelecektir, ozamana kadar böyle muhabbetlerinizi dinleyip duygulanacam artık. :P
Abi Allah analı babalı büyütsün sağ salim aramıza gelsin tatlı kolay :tamam:
Demir - 07-18-2012
Amin,,,