RE: MOTOSİKLET İLE BALKANLAR TURU -YUNANİSTAN, ROMANYA, BULGARİSTAN- GEZİ RAPORU -
Barış - 06-30-2015
alper eline sağlık harika bir gezi raporu hazırlamışsın ve şahane bir gezi olmuş fakat kimse bu anlattıklarını merak etmiyor :) abi hiç çiçek yokmuydu böcekleri koymuşsun boyna.
RE: MOTOSİKLET İLE BALKANLAR TURU -YUNANİSTAN, ROMANYA, BULGARİSTAN- GEZİ RAPORU -
Alper.Şensöz - 06-30-2015
Çiçek resmi yok videoları var. Onlar da megabayt sınırını zorluyor :utan:
VeYSeL - 06-30-2015
Fevkaladenin fevkinde bir gezi ve çok güzel bir anlatım ile rapor :alkış:
emeğine sağlık.. :çiçek:
MehmetK - 07-02-2015
Tek kelime ile harika bir rota.
Ve tabi ki Alper'in anlatımı ile muhteşem.
Fotolar ha keza aynı.
Güzel ve macera dolu bir gezi. Pek çok insanın isteyip de yapamadığı.
Alper ve Belgin, harikasınız.
Okumaktan üşenmedim.
Yıllar boyu bu rotayı izleyecek motosiklet sevdalılarına referans niteliğinde bir yazı olmuş. :tamam::tamam:
yolcu02 - 07-12-2015
Gezi ve anlatım süper okumakta üşenmedim keşke bende olsaydım diye düşündüm bir anda..
meslek taşımın BG polisine yardımda bulunmasida bizat hosuma gitti hellal olsun..
erkanzdemir - 07-20-2015
Maşallah güzel gezi olmuş, Raporda fotoğraflarda güzel.
Allah tekrarını nasip etsin.
Darısı bizlere gidip göremeyenlere.
Esperanza - 08-27-2015
Harika bir rapor ve gezi olmuş. Rota çok güzelmiş benim de gidesim geldi. Raporunuz gidecek arkadaşlara rehber olacak güzellikte. İnşallah bize de gidip görmek nasip olur.
Alper.Şensöz - 09-29-2015
Gezinin videosu çıkmış diyolar
https://www.youtube.com/watch?v=_npqQaBcWlM&feature=share
EMRE.ALTINAY - 09-30-2015
başarılı bir video beklediğimize değmiş :alkış::alkış:
muratkan - 09-30-2015
eline sağlık çok güzel olmuş.Gezelim görelim canım Türkiyem tadında olmuş:)