10 Mart Sapanca ve Ballıkayalar gazlaması -
Cihan - 03-10-2013
Arkadaşlar fevkalade bir gezi oldu sayenizde. Naturköy fiyaskosundan sonra Sapanca göl kıyısındaki kahvaltı ve ardından Ballıkayalar spontene mangal partisi biraz olsun yorgunlukları aldı. Demekki çok planlı organize olmadanda olabiliyormuş yeterki kafa dengi adamlar olsun.
Size söylediği gibi yönetimsiz bu iş daha iyi olacak gibi. :]
Bozuk fermuar düzenimiz ve ortalama hızımız harikaydı herkes çoştu eğlendi, yedi içti ve kimsede memnunsuz ayrılmadı.
Sürüşle ilgili kısa notlar,
Arkadaşlar motorunuz 400de bassa bu Erdem yakalanmaz adam ölümüne gidiyor. VFR800 adama iyi oturmuş. Hakkını veriyor.
Apo geç geldi fakat artçılı geldi bizi bir saat bekletti. Artçısı bir yaratıktı farkında değil. Hiç böyle kask görmemiştik.
Onur eşiyle R1150R ye tam uyum sağlamış ciddi güzel yol makinesi beğendik.
Burak'ın gözü hep benim makinedeydi "ver abi bir tur" falan dedi ama vermedim.
Hamit ve bayan arkadaşı bize katıldı sevindirdi. Hamit motorunda bir dizayn hatası buldu yağmur suyu önden şeyine kaçıyor. :]:]Çok ıslandı ve üşüdü.
Özgür her zamanki çakma goldwingiyle gayet kull 200km hızda Cruise Control devrede yol aldı.
Doktor her zamanki gibi son dakika ballı adamıdır. Etler pişti adam geldi.
Seyfi bize Sapancada katıldı yeni CBF600 ü kız gibi maşallah. Katıldı için teşekkürler.
Seyfo allah belanı ne diyim ağzını açtın dolu yağdı tepemize.
Neyse siz bu gün bizim yaptıklarımızı evde denemeyin. Sakın. :P:çiçek:
Bendeki fotolar bunlar ve videolar hafta içinde.
Ayrıca yönetimden kimse olmadığı için böyle eğlendik
RE: 10 Mart Sapanca ve Ballıkayalar gazlaması -
SEYFO - 03-10-2013
Bi seferlik müsade ettik : ))
Aldığımız bir karara göre senede bir defa bunu yapmanıza izin vereceğiz : ))
Ozgur.Baydar - 03-10-2013
Elerine sağlık cihan hocam bende atıyorum şimdi fotoları:alkış::alkış:
Barış - 03-10-2013
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık ..:tamam:
Bunlarda Benden:alkış::alkış::alkış::alkış::alkış::çiçek:
bismarck - 03-10-2013
emeğinize sağlık arkadaşlar çok güzel gezi olmuş bende gelmeyi çok istedim ama malum işten kurtulamadık inşallah ilerde hep beraber
GsrEra - 03-10-2013
Kazasiz belasiz guzel bir gezi oldu.
Cihan abi senle de 200 + yol iyi gidiyo.
Ozgur V stromla da ayrilmadi pesimizden.
Onur motorunu bulmus evet. Bende bugun onayladim. Zeynep 2 oda bir salonda oturdu ve manzaranin keyfini cikardi.
Hamit su amda su kavan yerlerini kurutuyo.
Burak herzamanki surus disiplinini bozmadi ve bize uymadi.
Abdullah Latif'in ilk molada kendisini terketmesinden sonra kisa bir sure kendini daga tasa vursada bunu atlatti ve tekrar artci olarak L. SERKANi arkasina aldi.
Donuste sagnak yagmur ve doluya yakalanmis olsakta Ballikayalar operasyonu cok iyi oldu.
Kisacasi harika bir gun gecirdim. Hepinize tesekkurler.
Seyfonun duası tuttu resmen bi ara sağanak,ardından da dolu yağdı..onur yaylana gazlaya gitti,erdemin tek rakibi kendisiydi tutana aşk olsun.cihan abi 250 lerle oynadı:] Apo serkanla beraber yarım tonluk makınada 200 lerde sabitledi serkanın emanet kaskı özel yapım 60 km den sonra alt taraftan özel bir surat belirdi cookkk güldük :))Hamit suyun yerini tesbit etti satıcam bu makinayı dedi en son..Halen kurulanıyo olabilir .Burak nabza göre şerbet verdi tebrik etmek lazım:alkış: en son mekan olan ballıkayalarda hava bir süpriz yapmadı keyfini çıkardık:)Gelen tüm arkadaslara teşekkürler cok güzel bir haftasonu oldu...
Spike - 03-10-2013
Tek kelime ile harika . Çok üzüldüm gelemediğim için . Şimdi geldim eve ya:.(