03-10-2013, 07:39 PM
Arkadaşlar fevkalade bir gezi oldu sayenizde. Naturköy fiyaskosundan sonra Sapanca göl kıyısındaki kahvaltı ve ardından Ballıkayalar spontene mangal partisi biraz olsun yorgunlukları aldı. Demekki çok planlı organize olmadanda olabiliyormuş yeterki kafa dengi adamlar olsun.
Size söylediği gibi yönetimsiz bu iş daha iyi olacak gibi. :]
Bozuk fermuar düzenimiz ve ortalama hızımız harikaydı herkes çoştu eğlendi, yedi içti ve kimsede memnunsuz ayrılmadı.
Sürüşle ilgili kısa notlar,
Arkadaşlar motorunuz 400de bassa bu Erdem yakalanmaz adam ölümüne gidiyor. VFR800 adama iyi oturmuş. Hakkını veriyor.
Apo geç geldi fakat artçılı geldi bizi bir saat bekletti. Artçısı bir yaratıktı farkında değil. Hiç böyle kask görmemiştik.
Onur eşiyle R1150R ye tam uyum sağlamış ciddi güzel yol makinesi beğendik.
Burak'ın gözü hep benim makinedeydi "ver abi bir tur" falan dedi ama vermedim.
Hamit ve bayan arkadaşı bize katıldı sevindirdi. Hamit motorunda bir dizayn hatası buldu yağmur suyu önden şeyine kaçıyor. :]:]Çok ıslandı ve üşüdü.
Özgür her zamanki çakma goldwingiyle gayet kull 200km hızda Cruise Control devrede yol aldı.
Doktor her zamanki gibi son dakika ballı adamıdır. Etler pişti adam geldi.
Seyfi bize Sapancada katıldı yeni CBF600 ü kız gibi maşallah. Katıldı için teşekkürler.
Seyfo allah belanı ne diyim ağzını açtın dolu yağdı tepemize.
Neyse siz bu gün bizim yaptıklarımızı evde denemeyin. Sakın. :P:çiçek:
Bendeki fotolar bunlar ve videolar hafta içinde.
Ayrıca yönetimden kimse olmadığı için böyle eğlendik
Size söylediği gibi yönetimsiz bu iş daha iyi olacak gibi. :]
Bozuk fermuar düzenimiz ve ortalama hızımız harikaydı herkes çoştu eğlendi, yedi içti ve kimsede memnunsuz ayrılmadı.
Sürüşle ilgili kısa notlar,
Arkadaşlar motorunuz 400de bassa bu Erdem yakalanmaz adam ölümüne gidiyor. VFR800 adama iyi oturmuş. Hakkını veriyor.
Apo geç geldi fakat artçılı geldi bizi bir saat bekletti. Artçısı bir yaratıktı farkında değil. Hiç böyle kask görmemiştik.
Onur eşiyle R1150R ye tam uyum sağlamış ciddi güzel yol makinesi beğendik.
Burak'ın gözü hep benim makinedeydi "ver abi bir tur" falan dedi ama vermedim.
Hamit ve bayan arkadaşı bize katıldı sevindirdi. Hamit motorunda bir dizayn hatası buldu yağmur suyu önden şeyine kaçıyor. :]:]Çok ıslandı ve üşüdü.
Özgür her zamanki çakma goldwingiyle gayet kull 200km hızda Cruise Control devrede yol aldı.
Doktor her zamanki gibi son dakika ballı adamıdır. Etler pişti adam geldi.
Seyfi bize Sapancada katıldı yeni CBF600 ü kız gibi maşallah. Katıldı için teşekkürler.
Seyfo allah belanı ne diyim ağzını açtın dolu yağdı tepemize.
Neyse siz bu gün bizim yaptıklarımızı evde denemeyin. Sakın. :P:çiçek:
Bendeki fotolar bunlar ve videolar hafta içinde.
Ayrıca yönetimden kimse olmadığı için böyle eğlendik