Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Hocam yazdığın gibi....yönetimde, sürücülerde, zihniyette kısaca herşey bize karşıyken tedbirsiz motosiklete binmek bu ülkede felakete davetiye çıkartmak.
Evet bizim kulüpte de var başka guruplarda da kasksız korumasız sürenler. Daha öncede bir arkadaş için yazmıştım kızdı kulübü terk etti.
Doğa yasaları gayet acımasız, tarafsız ve bilinçsizce çalışır bu arkadaşlar üzerinde.
Yorumları: 1,837
Konuları: 109
Rep Puanı:
0
Kaza yapan araca bakarsanız yüksek süratle çarpmış motosiklete , camına kadar fırlatmış motordakileri.
Özellikle tatil yörelerinde , bırak kaskı aynasız bir sürü motosiklet kullanan adam görüyorum , bu arkadaşlara kask takmak zor geliyor kendi bilecekleri iş , bunları yönlendiren bir kişi olmadığı için muhtemelen ehliyetsiz bir şekilde motora biniyorlar (yaşları çok genç )
Mehmet, sana bir konuda katılmıyorum , bu tarz kullanan arkadaşları uyarmak motosiklet bilincini uyandırmak bizim görevimiz olmalı.Bu tip arkadaşlar olayın ciddiyetine varırlarsa , çevrelerindeki diğer motosiklet kullanan kişileride otomatik olarak uyaracaklardır.
Yorumları: 314
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
Aslında herkezin söylediği doğru ; Herşeyin başı bilinçsizlik, Bu ülkenin eğitilmesi gerekiyor. Ama ne yazıkki çok zor. Bakanlarımız bile söyledi bu halkın eğitim seviyesi yükseldikçe bizden uzaklaşıyorlar diye ... Allah hepimize kolaylıklar versin. EĞİTİM ŞART !!!