Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yardım
#1

Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim Yen'i katıldım aranıza daha öncelerden vitesli motor tecrübem var rahatlıkla vitesli motor kullanabiliyorum arkadaşlarımdan 125 cc lik cbr motorunu felanda alıyodum şimdide hyosung gd 250 r almak istiyorum önerileriniz nelerdir yardım edermisiniz
Ara
Cevapla
#2

Birkan aramiza hosgeldin. Olk olarak tanisma basliginda kendini tanitirsan seni daha yakinen yanimis oluruz. Ayrica sadece yaziki bilgi istemem dersen uyelerimizden yasar kardesimiz o motoru uzun sure kullandi. Sana tecrubelerini ve goruslerini seve seve anlatacaktir. ama bunun icin carsamba toplantilarimiza gelmen gerekir. :)
Ara
Cevapla
#3

Herkese mrb dominar 400 motorum var geçen hafta motor arıza ışığı yaktı bilgisayara bagladigimizda oksijen sensörü hatası veriyor fakat motoru yakıtı ?? arttı bir depo benzin ile maximum 130 km yol yapabiliyorum acaba oksijen sensörü mu başka bir sorun mu böyle bişey başına gelen arkadaş oldumu daha önce tüm guruba şimdiden çok teşekkür ederim.
Ara
Cevapla
#4

(05-05-2021, 08:56 PM)erh502ars Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Herkese mrb dominar 400 motorum var geçen hafta motor arıza ışığı yaktı bilgisayara bagladigimizda oksijen sensörü hatası veriyor fakat motoru yakıtı ?? arttı bir depo benzin ile maximum 130 km yol yapabiliyorum acaba oksijen sensörü mu başka bir sorun mu böyle bişey başına gelen arkadaş oldumu daha önce tüm guruba şimdiden çok teşekkür ederim.

Erhan merhaba  bilgisayarlar yalan söylemez oksijen sensörü arızası diyorsa arızayı egsozda aramaya gerek yok sensörü değiştiğinde emin ol sorun ortadan kalkacaktır ;)
iyi bak kendine.
Cevapla


Benzer Konular...
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj

Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi