08-11-2011, 11:20 AM
(08-11-2011, 11:07 AM)Mr.Stn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-11-2011, 09:39 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet hocam gel vazgeç bu sevdadan. Vallahide billahide 35-40 bin lira gibi paralar bir motora verilmez heleki biz öyle yılda 25-30 bin km. yapan adamlar değiliz. Bizim işimiz eğlencelik işte. Hemde bu yaştan sonra. 650GS de neyi eksik gördün. Arazide de otobanda da fıstık gibi gidiyordu. 100Hp motor olsa ne olacak 200 mü basacaksın. Sen uzun yol ve şehir içi trafiktete kullanıyorsun sana öyle cüsseli 250kg. makine zor olmazmı. İlla BMW diyorsan çok daha uygun paralara 1150R gibi tur yada çıplak makineler var ve çok tatlı rahat yol alıyorlar.
Tek kullanıyorum ve araziyede girerim diyeceksen bir başka prestij parkası KTM var. 990 ADV KTM bile 25-27 TL. ve evladiyelik katırlar bu aletler. Bir diğer seçenek Tenere öneririm. Al git dünyanın bir ucuna. Lütfen servis ve bakım masraflarını da düşünün. BMW bu konuda kullanıcısını çokta memnun eden bir marka değil TR. de.
Honda CBF 1000, Honda Varadero şahane aletler bunlarda. Honda'nın servis üstünlüğü tartışılmaz TR. de
Ben sizi sevdiğim ve saygı duyduğum için yazıyorum. (Belki kızarsınız ama)
Aynen katılıyorum hocam,
Özellikle toprak veya çamur bulup arazide çıldırma zevkine sahip değilsen (şahsen ben değilim), ara sıra karşısına çıkan çok bozuk yollar bile CBF 1000' in tadını pek bozmuyo... Honda'nın tartışılmaz servis ve parça üstünlüğünün yanında 4 silindirin ve 125 HP'nin konforu inanın fiyatının üzerinde (tabii bunu BMW ile kıyaslayarak söylüyorum )...
1200 GS tabi ki işin sonu ama ne biçim fiyatı var namussuzun:)
Aynen Emir, tamam benimde içinde çamur toz toprak sevdası var fakat bir iki denemem oldu ve birde düşüşüm doğrusu bir daha çok kötü parkurlara asla bu pahalı oyuncakları sokmama kararı aldım. En mantıklısı ucuz bir kros makine ile bu zevki tatmin etmek. Çünkü düşmemek mümkün değil. Düşüncede kesin grenaj, far, ayna ıvır zıvır dağılıyor. Hepside pahalı parçalar.