Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Van Erciş'de büyük Deprem (7,2)

Kızılaya ve Arama Kurtarma Derneği(AKUT)ne de Van için sms ile 5 tl karşılığında bağışta bulunulabiliyor. Sitelerinde detaylı bilgiler var.

Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan oluşur. Mümkün müdür ki, bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça diğer kısmı göklere yükselebilsin? M.Kemal Atatürk

Ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.. // John Lyly
Ara

duygu bacım merhaba lütfen burayı siyasi şeye dökme
Ara

(10-24-2011, 07:47 PM)mevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  duygu bacım merhaba lütfen burayı siyasi şeye dökme

Merhaba.. öncelikle yazdığım sey Van'daki depremle ilgili siyasi hiç birşey yok eğer altta yazanlardan bahsediyorsanız onlarda benim kendi düşüncem konuyla alakası yok siyasetten anlamam konuyuda siyasete dökme amacım yoktu :S

Bir toplum, bir millet erkek ve kadın denilen iki cins insandan oluşur. Mümkün müdür ki, bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça diğer kısmı göklere yükselebilsin? M.Kemal Atatürk

Ara

Bende siyasi birşey görmedim, mevlüt karıştırmış mesajları heralde.
Ara

(10-24-2011, 09:01 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bende siyasi birşey görmedim, mevlüt karıştırmış mesajları heralde.

Sanırım öyle olmuş..(:

Ara

Mevlütcüm, Duygu yardım mesajı atmış. Bunda birşey yok.
Yanlış anlamışsın sanırım.
Böyle günlerde siyasetmiş başka birşeymiş durumları olmaz. Beraberlik kardeşlik amaç olan.
Ara

mesaja birşey dememişim abim
Ara

Bende herhangi bir siyasi birşey göremedim imzalarda herkesin kendi hür özgür düşüncesidir kimse kimseyi ilgilendirmez....Bazı arkadaşlarımızında yazdıgı şeylere kimse bişe demiyor, çünkü herkesin özgür düşüncesi bizi ilgilendirmez.Bununda siyasi hiç bir yönü yoktur yüce önderimiz ATATÜRK ümüzün kurdugu ülkede onun sözlerini degilde başkasınımı yazıcaz ?

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Ara